friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, April 21, 2009

i hate to feel like this...

im tension...y msti wujud 'manusia' yg mcm dia tu?? karang sa mgamuk sepa mo tggung arrgh..!!
Dia dgn sesedap rasa mgata yg perangai sa ni teruk n mncurigakan...can u believe it?? Siot pnya org lah dia ni...jgn suka complen perangai n diri org len klu diri sndri pun tah apa2 jg bah..
tolonglah..sakit atiku yaw...

should i inform who is this mamalia?? i think no need lah cian nti jth air mkanya...so geram lah mcm ni. n i really dont like to rasa mcm ni. i know myself very well lah..wlaupun sometimes i know pa yg sa buat salah n not everyone like it, skurang2nya sa xmyusahkn hidup org lain.sa xkacau hidup org pun.u mamalia dont hve to tell me about myself...who im n wat i have to do with my life..i hve my own choice how to communicate with other people. suka ati sa lah mo pgl surat tu kerts A4 ka srt layang or surt cnta ka..do u have problem with that??is anything wrong with my language??mind your own bisnes lah..

dis mamalia arr..u know,tba2 mnimbulkn rasa xpuas ati dia with my fren that my perangai mcm ni n mcm tu...wat?? who she think she are..?? huh..i really like dis word...yg dia ada ckp lah...
"kmu spatutnya jgn buat mcm tu.kakak fhm pa yg kmu mksdkn..kakak wat research tntg tfsiran mata n cara org bckp slma 7 thun tau.so, kakak tau suma tu.." hahaha...ciannya mamalia ni..

well 4 u mamalia, the 'tfsiran mata n cra org bckp' yg u mksdkn tu called body language...n pity u have to make n finish your reseach about it until 7 year??? my fren did it only in 7 day u know... n i read it in 7 mnt... kesiannya..

u dont have to pretend that u know everything if u dont know any..just trus trng jk lah yg ko xtau ni tnjuk terer lgi.then bla dh kedapatan yg u actually n completely Zero bru mo malu..
memalukn kaum hawa btl lah mamalia 1org ni..

diploma in TESL beholder boleh buat kslhn grammar yg sptutnya dia xboleh salah....bleh pcya ker?? diploma in Law...diploma management...wow byk kn..ptut xsempat kwin smpai tua dlm u stdy jk keja dia ni kali..

well 4 me,she is zero..just tnjuk tembirang yg dia tu tau segala2nya..andu bah cian jg org ni...
less of ksh sayang bh tu lah..wlaupun sa ni just kelulusn STPM jk jgn lah pndg rendah..mntng2 lah dia terer..tembirang bgs klu terer.buat esei BI pun guna copy n paste jk dri cit cat green zone translater..mn mo pcya ada dip in TESL lau mcm tu...

klu ko xpuas ati dgn sa,face to face lah dgn sa ni x,ko b ckp with my fren tu apsl??xde mknenye tau...hah skrg bila sdh malu..bru xmo kuar rmh.well i skong dia word..'krna mulut bdn binasa'.. ada lgi tu smbgan kata2 tu tp lupa dh.do u agree with that?? i agree...

sdh lah mls mo lyn my anger ni..nti meletup siap dia.ini hnyalah luahan perasaan tk melepas skit hati yg kian mggila.sekurang2nya najwa xlepaskn kemarahan kepada sesiapa n xmnimbulkn sebrg mslh serta x m'bsrkn lgi mslh yg ada...ok caw..!!

0 sharing is caring,caring is loving: