friendship never end..

pembuka bicara

Saturday, April 25, 2009

Lega sikit..tapi....

date : 25 April 2009
time : 01 : 15 petang
location : D' Internet CC, Pekan Kota Belud.

erm juwa kt CC snbrnya skrg ni...bru 1st time post blog kt CC slalu kt ofis jer..tp xper lah bila lgi nk buang duit on9 kt CC kn...hi3..

B'balik kepada tittle post hari ni, lega lah juwa dh bjya tempuh 3 papers MUET dri awl pgi td.tu pun hmpir2 xsempat.juwa wt lawak hari ni lambat bgun n then lambat msuk dewan exam.btuahnya bdk najwa ni..that me lar...he3..

erm its ok coz msih tselamat lah.paper mula jm 8.00 juwa msuk jm 8.05. kira ok lg lah kn hi3..
erm paper 1st, reading.nsb lah reading klu listening? xka mampus juwa lps tu..TQ ALLAH..

ok lah juga paper tu. (mmg lah ok klu kerja asyik men tembak2 jer kan kah3...) tp kira ok lah kot.

tp yg buatnya juwa skit ati,ader ker ptut time2 tu jga lah perut juwa mnyanyi.mna xnya,lum mkn apa2 dh memecut ke SMK Arshad ambk paper tu..
nsb ko lah juwa..

erm tp wlaupun skit perut lpr juwa thn2 jga...ceh simpati kt dri sndiri ni..hi3..akhirnya abis msa jg..rasa mcm nk tlonjak ja msa tu..yerlah nk mkn kn...tpi 1 hal lgi..mcm mn nk ke kntin erk?? cih last2 juwa xmkn aper2 pun,duk dlm kelas jer tggu paper yg Ke-2 smpai..
kira ok lagiu tu bru jm 10..

paper ke-2 is Writing..ceh ni yg aku leceh ni nk mgarang dlm BI tp xper lah.klu hentam kromo jdik jer lah.asal sedap d dgr tu kira btul jer lah kan.."Ok, time up" tu lah kata2 pngawas exam yg juwa tggu2 nk dgr ni tau.cpt abis cpt lah juwa dpt mkn kn...

tp..ada 1 lgi paper iaitu Listening. ni lagi juwa mnyampah tau.tp nk wt cmner dh mcm tu kn. so dgr2 jer lah solan yg drg nk bg kn.lagi juwa geram,ader ker ptut speker drg rosak msa tu..YA ALLAH..tuhan jer tau juwa geram mcm mn time tu..sdh la juwa tgh lapar nk mampus,speker rosak pulak?buat hal btl lah mcm ni..

dgn prsaan geram tu jg lah juwa selesaikan paper tu.tp susahnyer nk mampus.xdpt nk detect lgsg jwpn soaln tu ape?? ape lgi,keja kite ni b'serah je lah kn ha..nk wt cmner,kalu dh xdpt nk jwb.sdh lah ni kli ke-2 aku ambik MUET ni...klu xnaik Band juga xtau lah..hari tu dpt Band 2 jer.pyh skit lah.juwa pn xpuas ati dpt Band 2..

2 mggu lagi Speaking lgi...huh..pnt lah mcm ni...stp mggu ada exam.hari tu Medsi n Munsyi...
xper lah ni lah khidupan Najwaku syg..bwa2 lah bsabar ok...

ok lah.actually juwa post ni pun lum mkn g tau.he3..xper post dlu bru juwa g mkn.

ok nk caw dah,p isi perut.k daa.see ya..

p/s * klu ade typing error,diam2 je k..

Salam..

0 sharing is caring,caring is loving: