friendship never end..

pembuka bicara

Monday, July 20, 2009

any ideas...???

kelas bahasa melayu pengurusan pnya assgmnt ni wat sakit otak skit lah..
kitorang kena suh buat 1 kempen something about bahasa and budaya yang bertemakan "indah bahasa bersulam budaya" perggh..ape benda ni..otak tgh beku nk mampus kena plak buat kempen..any ideas can help me??

1 benda dlm otak saya is 'mix'kan bahasa and budaya in 1.something like tarian tradisional kaum. bcoz tarian ofcoz with song kan..so the song must be 1 of their culture kan?? boleh ker mcm tu?

agak2 korg ader idea lain tak? is anyone can help me? my beloved and sweet sister, how about u? but u r busy right now with your exam right...its ok..

my sweet fren shikin? u must be the one can give me the idea..hehehe..please lah..otak beku ni...

Saturday, July 4, 2009

BDM..

BDM..stand for bachelor of development management..

in this sem,i hve to stdy about teori pembangunan dunia ketiga, pengantar sosiologi, bahasa melayu pengurusan,kenegaraan malaysia n some classes in english..i wish i can stay dengan aman with this course coz i dont like to change it or somrthing just wish that i can study it enjoyly..(boleh guna ker ayt ni.. hahaha).

saya pun kurang arif kos ni tp dh dpt kn so kiter terima dgn hati yg terbuka ja lah...

insyaALLAH...

k see you..

makmal komputer blok F