friendship never end..

pembuka bicara

Sunday, November 15, 2009

to be continue...

well the real story is..???jap2..sblum tu nak tnya sikit...sepa pernah jalan kaki dari changlun ke jitra?? da sesape yg pernah buat rekod tu tak??

anyway..apa2 pun kmi dah buat..huahauhua....kami tu ialah..(me, A,A and another A..)..that mean kwn saya buat rekod tu suma nama A saya sorang jer sesat N...

tp utk men'details' kan lgi that story cannotlah..nti my friends the triples A tu xtau nak letak muka ktne..so abaikan..just to know yg kitorang dah buat keja giler jln kaki from changlun ke jitra...awesome right..??..then...congrates us..hihihi...

boring..

0 sharing is caring,caring is loving: