friendship never end..

pembuka bicara

Saturday, August 21, 2010

BirthDay Tree


Cypress Cone Tree

25 Jan-3 Feb
Cypress cone -the faithfulness (kamu yang boleh dipercayai)

Kamu sangat optimistik. Apa yang kamu inginkan sedaya upaya akan dicapai. Kamu juga tabah dan tidak mudah patah semangat. Kamu seorang penyimpan rahsia yang baik, oleh itu tidak hairanlah kenapa anda boleh dipercayai dan disenangi ramai. Kamu bijak membahagikan masa serta mudah berasa simpati terhadap orang lain. Kamu tidak suka bersendirian, kadangkala bersikap panas baran dan tidak sabar. Oleh itu, pasangan ada mestilah seorang yang banyak bercakap supaya anda tidak kesunyian.

Addition : strong, muscular, adaptable, takes what life has to give, happy, content, optimistic, needs enough money and acknowledgement, hates loneliness, passionate lover which cannot be satisfied, faithful, quick-tempered, unruly, pedantic and careless.


23 Sept- 3 Okt
Hazelnut Tree - the extraordinary - (kamu yang luar biasa)

Kamu sangat luar biasa dalam cita rasa. Sangat memahami. Peramah dan bijak melontarkan idea. Kamu seorang pejuang oleh itu jangan ada sesiapa yang cari pasal. Mempunyai daya tarikan seksual yang tinggi dan seorang yang popular dalam kalangan teman-teman anda. Tidak suka menilai orang melalui luaran dan sikap boros. Pasangan kamu mestilah segak, bergaya dan tidak kuat cemburu.

Addition : charming, undemanding, very understanding, knows how to make an impression, active fighter for social cause, popular, moody and capricious lover, honest and tolerant partner, precise sense of judgement.


0 sharing is caring,caring is loving: