friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, August 24, 2010

hati yang terguris..

tak tahu kenapa perasaan marah terus membara dalam diri ini. i try not to think it very serious but i can't. i just can't..

semua ni sebab "that girl"..no.. it think the word "girl" not suitable for her but more to "women".. (sebab dia sudah berumur..that why) biaq pi la kt dia..

i'm feeling very upset, angry and so on bila dia tetiba ja cakap aku ni macam-macam. kalau dia kenal kite xper la juga means boleh diterima dek otak aku ni but the problem is kenal kite pun tidak. so, what kind of reason she have to say like that to me..dia siapa nak mengata aku?? sesuka hati jer lah manusia ni...

semua masalah ini bermula dari F.A.C.E.B.O.O.K... bukan nak salahkan FB but i tetap akan salahkan that girl sebab dia marah i for nothing even any single reason..tak ke B.O.D namanya tu..wait2 aku dah mula mengata lah ni..geram tahap gaban dowh..

hanya disebabkan comment i kat video kawan yang rasanya tidak keterlaluan..dan yang paling penting xda kena mengena pun dengan sesiapa yang masih hidup atau yang sudah tiada..yang dia terasa tahap dewa-dewi tu apa kes. aku tak faham sesangat lah manusia jenis ni..nak kata dia yang tua tu lebih berpengalaman sebab dulu makan garam pun xguna kalau otak xpandai nak guna..

i'm not the person who not respect other yang lebih tua..sorry, i xterlalu sewel untuk xpandai menilai baik buruk seseorang apatah lagi orang yang lebih tua..i respect them but kalau orang tu pun otak senget xperlulah kot..nak respect apenyer..dia pun xreti nak respect kiter..walaupun kami golongan yang lebih muda jangan terlalu pandang rendah..kalau dia rasa "tua" itu satu kelebihan untuk dia nak pijak kepala dan nak memalukan i, sorry once again u silap musuh la..kalau nak cari lawan biarlah yang sama sengkek but not NAJWA SYAHIDA okay..wrong person...

i know maybe there is some part yang dia misunderstanding but belum sempat nak betulkan keadaan, kawan i dah delete the video untuk mengelakkan 'perang besar'..well sebab my friend tu lebih mengenali who is NAJWA SYAHIDA daripada dia..tapi xper la..i pun malas nak fikir..my assignment masih bertimbun. banyak benda lain lagi yang lebih berfaedah untuk difikirkan daripada ni. anyway thanks to dearest friends 'kucing hitam' coz u dah delete the vid..tak kuasa i nak baca balasan dia yang tak faham bahase..

and now to my mind set, could you please just ignore this things from your memory..thank you..
hope GBM...

2 sharing is caring,caring is loving:

Ipa said...

cian bh kwn...tmpt umum pla tu kan..bkn private..andu bh...

Najwa_Nie said...

ntah..toyota kn..tengkuyau pny manusia..aku geram sgt la lau cmtu..klu dia ckp privately its ok la, but dia sound direct sikit pnya siot kot..