friendship never end..

pembuka bicara

Sunday, October 3, 2010

the S - H - A - W - L

erm...sejak dua menjak ni i dah berjinak2 dengan shawl. start from semester kedua saya kat kampus, saya sudah mula mengenali shawl...saja nak try2 pakai. tengok ramai juga kengkawan yang dah pakai so, why not i try juga kan..bukan slalu ...=)

bila dah try, suka lah pula pakai shawl kn..erm...memang payah bila dah jadik camni. so makin bertambah2 lah my shawl collection...i minat green colour tapi my 1st shawl is not green. i pun heran. maybe sebab takut2 lagi nak beli kan so i beli black+white pnya shawl. colour selamat orang kata..natural, bleh pakai dengan kaler pa skalipun kn...

here, ada beberapa gmbar i'm wearing shawl..
this one, im wearing plain blue shawl..but i love another one shawl..of cause green...my favourite one..the most yg i sayang...
ni yg paling cntik and paling i sayang setakat ni...for now, i dah ada almost 20pc of shawl. kira nk tambah lagi tu tpi slow2 la..nti mak i membebel cz i pantang nmpak shawl yg cntik sikit, pasti i akan beli on the dot juga...masalah jg tu hehehe..byk dah lari budget ke shawl ni ja...hehehe

0 sharing is caring,caring is loving: