friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, November 9, 2010

bila terasa rindu...

rindu datang lagi kekasih...

(sejak bila aku jadi melampau lentok jiwang cenggitu..?? ignore2..)

tapi betul la..aku dalam kerinduan..(eeewaahhh)

fuhh semangat gilo kot. haru btl la ayt post kli ni...kalau iya la pun nak bg Cg Pohziah Alam terharu pun agak2 la kot...kang sat g kene pelangkung dengan Cg Jaim ke Cg Adzid...huhuhu..

sangat terasa rindu la.. aku rindu sapa ni sebenarnya..?

rndu kampung, rindu rumah, rndu family, rndu B, rndu ank2 buah aku, rndi kawan aku yg senget menget serupa cam aku...pendek kata aku rindu lah kat semua orang...

dahla study week aku bertukar jadi study month..kurangnya asam..tapi nak buat camna..terima je la seadanya..takdir tuhan dah jadik cenggini kan..

tapi yang aku geram, aku dah la tersangat lah boring dah ni..
dah la Stor sukan xbuka..at least ada la juga lazy-bicycle kan aku nak main petang2 ni langsung la pun xde..lazy-bicycle tu aku naik sorang pun boleh jadik je kot aku redah kalau dah nak termuntah hijau sekalipun sebab dah boring sangat...walaupun pada hakikatnya basikal tu kena naik 2org..aku xkisah dah. keboringan aku dah sampai ke petala kelapan dah ni...sikit masa lagi nak bergabung dengan monkey2 yg ada setia kat hutan sintok ni..

kalau hari2 nak menghadap buku and facebook boleh pengsan mampus juga la aku kat sini..
tolong lah yaw..

tiba2 lak terbayang kalaulah aku sefakulti seDPP dgn minah sorang tu, xke nak meletup je DPP aku ni. kepala hotak dia tu bkn bleh pakai sgt..klu aku senget 45 darjah sekalipun, aku berani sure je dia tu lagi sengkek terbaring terus..xmain dah 45 darjah ni...

aku sure2 je dia akn baca punyalah post ni..dia alert sgt la dgn update post aku sejak 2 menjak ni..ade je jiwa2 yg kacau gedik nak mngomen kt post aku hauhuahua....(msti dia terharu baca post ni..patah segala tengkuk leher punya..rahang jatuh la paling kurang pun hahahha..)

dah la aku dalam kegeraman... terasa je nak kuar cari K-box...ade ke kt dekat area2 ni? masalahnya xde kawan je nak kuar.bukan takut tpi safety first (abang aku punya quote tu)
dengan perasaan kuat nak mencari novel ni lagi 1hal..macam xde exam final je rasa...hari2 asyik fikir novel je..mana nak dpt DL cmni...haiyoo2....

tapi berbalik ke agenda asal...(ceh macam tengah meeting persatuan la pula rasa..)
aku memang rindu giler dgn rumah..dgn B aku lagi..hadddoooiiii... kredit Hp dah la nazak nyawa2 berudu..asyik nak advance n minta trnsfer dgn mak je...malu la weh...kot la Bill Gates nk trnfer kredit celcom kat aku stp hari tu lain kes la juga...sabar aje la..tggu la pun birthday aku bulan FEB nanti...itupun kalu dipanjangkan umur...dgr cite Fb pnya apps jangka aku gone tahun depan..xlama lagi dah tu hik3...

apa2 pun....kesabaran anda amatlah dialu-alukan wahai najwa...

~caww luk-see ya ~

2 sharing is caring,caring is loving:

Ipa said...

paling juga ko mengumpat "orang" ah..hahaha..
sblm kena buli p buli bh dulu....khakhakhakah..prinsip nda bulih pakai sbb nda pernh mng award...

Najwa_Nie said...

kalaulah ada award membuli, suma kli membuli jk kerja tau...

aku...bkn ko xtau klu sdh xsuka tu org, sdh slek d mtaku..jgn harap la..xda hrpn sdh mo jg baik tu pndgan oo..kirim salam jk la wal2 nak...