friendship never end..

pembuka bicara

Sunday, November 28, 2010

~ lega sikit.....~

barulah terasa lega sedikit bila ada gap antara paper exam...kalau tidak, rasa macam nak tercabut jer otak dari kepala ni..serabut sangat dah kot..exam berderet, langsung tak bagi kite ni chance nak bernafas sikit pun..23-24 then rehat kejap. pastu sambung balik 27-28. memang naya la nak membaca segala bagai tu. huh tapi at last, my paper urban selamat. sempat g nak buat review dalam 5hari gap ni..kalau tidak, siap la result sem depan. wassalam la jawabnya.

nanti bukan saja bie yg mulut bising, dengan mak bapa kakak abang adik sekali nak join mengejek sebab result ala cukup makan je.xnak la setiap sem macam tu kan. malu lah weyh..dah la kite selalu je kena banding dengan kazen2 yg ramai tu..hish, nak malu pun xcukup masa tau...

terlepas beban skit lepas dah jawab 4 paper exam ni..setakat ni boleh lah kot. ada rezeki, kalau carrymarks hari tu boleh tahan chantek, boleh dapat A la kot. sem ni pun aku study nampak macam serius sikit. xla sempoi sangat macam sem2 awal tu huhuhu... (nampak sangat aku kuat main kan..)

menanti untuk paper urban pada 4 dis and my last paper on 12 dis is metod. erm..boleh tahan gah juga subjek tu..bawa2 lah bersabaq ye..actually, kepala hotak macam dah cantek landing memori kat sabah ni, cuma jasad je xsampai lagi ke sana..xpe, sikit masa lagi. xlari ke mana pun sabah tu yang oi...

yg pasti, harap aku dapat bangun awal besok. well aku ni kalau dah kata set kepala nak aci honeymoon mood tu sabaq aje lah, memang bagi lah bunyi bising apa pun, belum tentu lagi tu nak bangun. masalahnya, lepas subuh je terus sambung tidur sikit punya sedap bantal tu menggoda, tu yg xtahan tu..

sok nak bangun awal sebab nak g airport nak settle down postponed tiket hari tu. sok je la pun masa yg ada. kalau x, xbalik sabah la aku sem ni jawabnya..jangan wooi, aku dah rindu nak makan soto ni..huhuhu..semoga semua rancangan berjalan dengan lancar.

esok, dengan bertemankan my fren wanie si org ranau, kami akan gerak from kachi-airport seawal jm8. fuhh, janganlah aku tidur lepas subuh nanti..dah offer my triples A's tu join sama tapi nampak gayanya aku gerak dengan wanie je la. depa nak Qada cuti kot. nak kata cover paper exam depa lama g 6hb nti. hehehe xpe la kot la depa dah insaf kan so nak study awal.

hopefully aku bangun sok and gerak seperti yang telah dirancang.
paling tidak pun, adalah some1 yg akan gerak aku tidur.
my roomate?? xberani nak mengharap, dia kalau tidur memang lupa dunia terus.
macam aku? taklah, at least aku bangun kalau ada orang buka pintu bilik he3..

ok see you.
harap2 problem tentang tiket tu settle down esok juga.
jgn lah akak airasia tu cengih kat aku.

~ good night ~
~ sweet dream, sleep tight ~

p/s * rindu sesangat dengan Musri Bin Mukram..=)
@}>>---------

0 sharing is caring,caring is loving: