friendship never end..

pembuka bicara

Sunday, December 12, 2010

another tears...=(

dalam minggu ni saja dah berapa kali air mata kuar..free je leleh pun..
bukan saja2 tapi bersebab..just because...i miss him??
YES!! I miss him...
tapi dia dah pergi...dah pergi meninggalkan kita, meninggalakan dunia
buat selama-lamanya..ALLAH lebih sayangkan dia..

even i bukanlah someone yg 'kamcing' dgn dia but why i leleh lebih teruk dari org lain ni?
i'm quite curious..why?? maybe sebab i kenal dia..xla rapat but then he's one of my friend..

a day before, masa i lepak tunggu kawan kat pentas terbuka depan cafe, i nampak dua biji kereta datang. sebab boring2 so i just follow arah mata nak tenung tengok sape yg lalu lalang..
then, kuar seorang lelaki berbadan besar..agak berusia..dlm hati i terdetik..sape ek?
then i just follow, i tgk je..sebab muka pkck tu looks very sorrow..perasaan sgt sedih tu jelas terpancar di wajahnya..a sec lepas tu, i nmpak dia hold something..a videocame??
pkck ni nak wat ape dgn bnda tu? xkan nak buat shooting sementara nak ambik anak bersiap balik hujung sem kot? semangat gilo... but after that...serta merta muka i terjangkit sedih..

dlm hati i terus confident je..ni mesti family 'dia'...ALLAHU AKBAR...
i terus tengok sampai ke sudah..pkck tu rakam perkarangan Blok yg dia huni selama 3sem kat sini.. sedihnya xterkata..i leleh lagi lepas tu..kejap aje la cz tmpat open kn..malu lah aku wt wyg sedih kat sana...tapi serius, i terbayang..kalaulah aku di tempat mereka? kalaulah family aku mcm tu sebab aku dah xada..my GOD...i can't...

xlma lepas tu pkck tu dikelilingi oleh senior Intaff (sebab Dia budak Intaff) and beberapa org JPM..abg2 and akak2 senior tu semua dtg nak tolong angkut punggah semua brg dia..i nampak abg Mat bawa turun lappy n printer dia..so sad..semua muka mmg xpayah nak kata la..memang sedih. tgh nak susun semua brg tu, ada seorang prmpuan agk berusia maybe around 30+..kakak dia ke? erm look nice..akak tu pun sedih juga..dia dtg and salam2 kat akak senior pmpuan yg ada around there.. i xnk dekat cz i risau i leleh lebih2 plak..so xpe, i mampu tgk dri jauh je la..

sometimes kami 4sekawan boleh jer tersasul sebut nama dia di tengah2 cerita pun..
sebab still xdpt nak terima..dia dah xade...dia dah xade?? kawan i AIN still tnya i the same Q's everyday..semua pun mcm blur..i pun blur juga tpi bila i igt2 and fikir2 balik...
semua kuasa ALLAH..

" i nak u all jga diri bebaik k..i x nak ada di antara korg yg akan tgglkan aku secara mngejut lagi mcm arwah buat..i dah x mampu.." ~ my best friend Aisyah said...~

i mmg touching dgn ayt tu..terkedu juga..sebab antara kami ber4, aisyah yg plg rapat dgn arwah. i xtau cmne dia bertahan. after exam, kami janji nak lunch same so i saja naik awl nak tggu dia sebab i tau, dia msti leleh giler2 punya.. i pun leleh, apa lagi aisyah.. mn xnya, smpai nak turun bas pun hampir nak tersadung, nmpak sgt fokus dia melilau jauh. i nmpak muka dia sembab xpyh nak kata la.. bkn bengkak mata sbb putus cinta tpi cnfirm je sbb ada kematian..nampak sangat.. syg, sbrlah..nak buat cmne..kita xmampu buat apa2 kot..semua kuasa ALLAH..

i saja stalker FB dia...cz i nak tgk dia..he's sweet..
tapi, bila baca comment from friends and family...
i leleh lagi..sgt sedih kot..family dia pun still terkejut juga dgn pemergian dia..
maafkan kami xsempat melawat awak..

~ semoga berbahagialah awak di sana ~
~ thanks sebab sempat jadi kawan i even kejap aje ~
~ i sayang u my friend ~

~ Al-Fatihah ~

0 sharing is caring,caring is loving: