friendship never end..

pembuka bicara

Monday, December 6, 2010

~ berubah angin ~

bukan nak jadi pengkaji cuaca pun...hehehe tapi berubah angin kepada something yg secara tiba2 ter'jatuh' cinta dengan Miley Cyrus, Demi Lovato, Taylor Swift...etc..

huiyo...xpernah2 kot aku suke tahap gila nak mampos dgn artis2 camni..full folder songs aku dgn lagu2 dorang ni..pasang + dengar lagu yang sama 88x sehari..xde keje kan..asyik download lagi je...cis..!! gaya macam dah habis exam tuh.ahaha...1 paper lagi!! Metodologi penyediaan Pelan Pembangunan u gonna kill me...gerh... what ever dear..

start minat dgn Miley ni lepas dgr lagu dia The Climb. sedap juga. not really a love song but its more to motivation song. itu pun after my younger sis bg tengok movie Hanah Montana The Movie. terpaku gak ar buat sesaat dua..hehehe

i admire her hair, smile and her style..cute..

after all, lakonan dia dalam The Last Song berganding dengan boyfriend dia tu pun not bad juga. i like her..lepas lagu The Climb tu, i dengar plak lagu dia When I Look At You. best tersangat suka tht song. lagu 7 Things pun xkurang hebatnya...@>>-----

Lepas tu i dah start juga minat dengan Demi Lovato..

dia ni pun comel juga. walaupun sometimes don't really like her act tapi boleh la..for me dia berjaya dalam Camp Rock 1 & Camp Rock 2.
sgt best tengok dia berganding dgn Jonas Brothers tu..sape ntah nama tu. dgr cerita drg couple, tapi xtau lah sekarang. well u know org putih punya relation ni selalunya xbertahan lama. kalau ada yang bertahan tu kira bersyukur lah...boleh bagi tabik spring dah..hehehehe
suka lagu2 dia pun yg ada dalam movie dia tu aje lah..lain2 xde kot..

tapi yg paling xtahan dgn dia ni, ketawa dia besar sgt. but dia tetap slumber. tu yg best.huhuhu
dont worry i'll give u another rose like Miley got @>>-----

then, i start to minat Taylor Swift..(rasa mcm suzuki swift lah pula..)kekeke

yg dia ni, i mmg minat dgn lagu2 dia..best..sempoi jer..boleh layan ar..
plg suka dgn lagu dia Belong To Me and...ada 1 lagi tapi lupa plak tajuk dia.malas nak korek isi perut lappy ni balik..fuhh..DASAR PEMALAS KO YA!! ahahaha, ada aku kisah??
~ hampir terlupa nak bagi awk rose..@>>----- ~

after this xtau lagi nak minat sape ntah...tggu dan lihat je la..mesti my abg tu pelik camne ntah adik dia ni boleh layan lagu2 cmni..b4 ni layan lagu BM je kot..kekeke
nampak sangat minda xberkembang...kui3..

~ akhirul post ~
~ itu aje lah kot update utk kali ni ~

p/s : sedih kot Sir Zack baca post ni, ank murid dia mix BM + BI broken sekali..


0 sharing is caring,caring is loving: