friendship never end..

pembuka bicara

Sunday, December 12, 2010

GoodBye Kachi...

sekejap lagi, dlm kul 10.45PM i akan bertolak dari kachi ke Changlun.
nak travel ke KL plak. Flight tengah hari esok kul 12.50PM..
huhu...xsabar nak sampai umah kot..

i p dengan khidmat penghantaran yg insyaALLAH selamat..=)
akan dihantar oleh kawan yg merangkap BF my best friend Aisyah ----> Mr. Wari..
i nak bawa AIna tapi dia xnak sebab Ain xde, g exam..pula nanti klu dia p tanpa AIN, balik nanti dia sorang dgn Wari.. konon xnak sebab dah tengah malam kot..xpe ar..

erm..lama kot nak naik bas ke KL..6Jam..bleh tahan sakit pinggang aku nanti..
hopefully, everything is alright. aku dahla gerun nak p sensorang..
pergh...1st time kot..b4 ni ade je abg wan aku ambik kat KL tu tunggu...
xpe la..bila lagi nak berdikari kan..

insyaALLAH, sampai subuh kat Bukit Jalil..
after that nak g KL Central plak..
huiyoo...ni kali lah ko penat 1org yau..
after that will be by bus to LCCT...

hihihi bestnya..terasa macam 1st time nak balik Sabah kot..
bengong !!..nampak sangat b4 ni jadik 'Adik Manja' sgt dgn abg wan kui3..
do i care? hohohoh..xkesah pun..

ok caw luk..
~after this, i online kat umah ~
~ surely lagi best tahap x ingat kot ~
~ ok syg2 i darrr...~
love u
@>>-----

0 sharing is caring,caring is loving: