friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, December 7, 2010

jangan cakap besar..

well...

i hate to talk about feeling here actually..
hate it..very much..
but, i'm feeling free to do so...
bukan untuk minta perhatian, bukan juga untuk minta dibelas kasihan.
it just for release what i got inside here which can make me crazy..

deep in my heart..will i said..
why? Q? kenapa? nokuro? ngini? and so on..
but no1 will answer that..
but only HIM..

awak...
awak kalau tak faham your own friend, dont judge ok..u dont even know me that well..
i've read your status at FB...what did u say?
well now i wanna ask u something..
siapa yg banyak tolong siapa sebenarnya....??
bukan nak mengungkit but i have to when u did that first...
nampak sangat awak lupa daratan kan..awak jadi kacang lupakan kulit.
hanya disebabkan benda yg kecik tu awak buat macam masalah ni masalah negara..
maslah yg kecik dan hanya selesai sekelip mata kalau awak minta maaf dgn saya..
but then, what did u do? u cananng everything kat FB..

ok then...
u only got Fb but i have my Blog..who can hear anything, anywhere and everytimes.
and i'm not gonna teach u this..i'm tired to face u..
i dah penat nak layan perangai awak..
dah lama saya makan hati tapi awak bukanlah seorang kawan yang baik.
yes..you're not.. you've prove it..

kawan kita sanggup datang jumpa saya sebab nak minta i mengalah dgn awak??
besar sangat ke mandat awak sampai dia perlu buat macam tu..
well, hello...
i'm not gonna do that bukan sebab ego saya setinggi gunung kinabalu...
tapi sebab i xnak u become more worst bila saya sanggup mengalah...
dah terlalu banyak peluang yg i beri kat awak tapi awak langsung xnak berubah..
so, itu salah kami ker sebab xmampu nak tolong kawan...?? i dont think so..

what so ever okay..
hidup awak, awak lebih berhak kan..
well, siapalah kami nak menasihati awak..

pesanan penaja :
~ jangan pentingkan diri sendiri ~
~ belajar dari kesilapan lalu ~
~ jangan ulanag kesilapan yg sama ~
~ anda tidak dilarang langsung untuk membenci saya,
tapi sila cermin diri sendiri dulu sebelum awak mengata tentang saya ~
~ merendahkan ego awak sekalli sekali dgn kawan sendiri tidak langsung menjatuhkan maruah awak ~

saya hanya menjalankan tugas sebagai seorang sahabat yang mahu kawannya berubah. selebihnya itu adalah usaha anda sendiri..

~ sekian terima kasih ~


0 sharing is caring,caring is loving: