friendship never end..

pembuka bicara

Monday, January 17, 2011

dengan bangganya...

today, is my 1st class for my new semester..
my 1st class is on 9.30Am just now..
kelas Ekonomi Malaysia..jeng3...
rasa macam kembali ke zaman form six study ekonomi, mikro & makro...
after that kelas Pengorganisasian Organisasi (PO) 11.00-12.30PM..fuhh dpt lect Indonesian lagi sekali..sabor aje lah jiwa..
after this, i have 1 more class on 2.00-3.20PM Sosiology Development

rasa macam xsangka dah masuk sem 4 kot..
wahh...xlama lagi, aku nak habis study dah..
rasa tua plak..( cehh, padahal dh memang tua pown..)

kiranya ada lagi setahun nak duk sintok ni..
hopefully dapat wat praktikal kat area sabah je..senang sikit..
awal2 sem ni dah byk komplikasi yg berlaku..
dgn hostel byk pembaharuan lah, sistem baru lah..
nak ambik kunci bilik kat office pun ade 2 borang kena isi..
cayalah, memang update sungguh dah ni..

erm, paling xboleh nak dimaafkan,
ada ura2 dan khabar portal bertiup bahawa my BFF Aisyah bakal menjadi penghuni DPP MISC dan akan dimurtadkan daripada DPP Bank Rakyat...
warrggghhh!!! xmungkin kami akan berpisah..cmna ni??
xsure lagi, even list name dah ada terang lagi benderang nama dia kat sana..
dia tgh fight & berjuang utk xdimurtadkan dan dipisahkan secara paksa drpda kami...
semoga berjaya dalam perjuangan anda sahabatku..

wat masa ni, dia just tumpang at least 2 weeks aje kt DPP lama..
klu dia xberjaya nk fight dpt penempatan DPP lama,
so jawabnya, dia bakal menjadi penghuni dalam campus paling macho, sweet and adorable..hehehe..cian kat aisyah..chaiyok3..

berbalik kpd masalah diri saya...
awl2 sem ni xkacau sgt lah jiwa nak masuk kelas pun cz alhamdulillah saya xda masalah dri segi penyusunan jadual kelas.
xde yg perlu di add-drop or telah di'drop'kan secara auto oleh pihak HEA..
kira xsakit kepala la nak fikir bnda cmtu compare to others yg terpaksa turun naik tangga p add-drop segala bagai..even, ada sedikit salah faham bila kelas yg saya add tiba2 bertukar ke kelas lain, mujur x clash dgn kelas lain..

fikir2 balik, tahun ni dah 2011..
maknanya aku dah masuk 22 YO..wow..tua dah ni..
xlagi masuk 22 scra rasmi but if we count by year, yes i'm 22 already...=)

sempena sem baru tahun baru ni..
kira nak berazam juga la ni..
semoga pointer akn lebih meletup-letup..
sem b4 ni xcukup syarat nak meletup..tapi hampir dah nak meletup..
Dekan tu sikit g bleh capai dah..geram sungguh la..
knp xalang2 je bg dekan..? hehehe
maknanya, DIA nak kita lebih berusaha kan..
good luck najwa..=)
at least merasa dekan sekali seumur hidup pun jadi la..hehehe
jeles kot,BFF aku yg sorang tu dekan 3.6..havoc betul..
aku nak juga..so..try your best dear..=)
I WILL...

~ selamat tahun baru 2011 ~
~ selamat ulang tahun kepada sesape yg dah birthday ~
~ selamat hari lahir kepada saya sendiri (save utk 2 minggu akan datang ~
~ love u all ~
~ good luck for life ~

2 sharing is caring,caring is loving:

FS Fa said...

Belajar bagus2..hahaha..mcm lh aku nda perlu kan...

Najwa_Nie said...

thanks..i will try my best dear...
and dont forget, u also have to..hehehe