friendship never end..

pembuka bicara

Friday, January 28, 2011

:: GR Perdana DPP BR ::

tgk tajuk post semacam aje kan..hehehe
kenapa macam terlebih banyak guna capital letters ni?
GR = Gotong-Royong
DPP = Dewan Penginapan Pelajar
BR = Bank Rakyat
faham dah kan..saje singkat2kan..
malas nak taip panjang sangat..hehehe
dasar PEMALAS!!
hari ni, pagi2 lagi kitorang dah kena gerak turun GR..
malas gilo lah...ingatkan cuti2 ni bolehlah bersantai lambat bangun..
tgk2 kena turun GR..sabar aje lah jiwa..



nilah geng2 yag turun skali p GR..
dlm ramai2 ni sorang je jr..yg kanan skali..
cute kan..hehehehe
ambik hang suha..femes ko kat blog akak..
ko femeskan akak kat FB ek..nah ambik balas balik..kui3..

tu dia..GR xstart lagi, camera HP dah full tgkap gambar..
mmg kaki camera lah katakan..
org kata, ambik mood...
xpun, gaya biar lebih..hahaha
ye la sangat kan..

well, even penat pun tapi blok H tetap yg paling sempoi buat keja..
hahaha, keja senang kot..sapu sampah..
dah kerja wajib org pompuan kot..
sape xreti mmg nak kena bg makan penyapu..
xpun baling jer dgn penyedok sampah tu..
biar pandai terus sapu sampah..

tapi bila penat, perut menyanyi..tu yg xtahan tu..
after that, kami balik bilik-mandi-bersiap-ke Cafe = isi perut la..
hohohoh..best kan..meriah je hidup sbg student ni..

mmg be 1 of my sweet memories la..
syg nak tinggal...well life must go on kan..

~ miss the moment ~
~ saya SAYANG kawan2 saya ~
@>>-----

0 sharing is caring,caring is loving: