friendship never end..

pembuka bicara

Monday, January 31, 2011

Pirates ?????


knp dgn pirates?
pirates tlh membuatkan i pening kepala nak fikir bnda ni..
bukan sebab diserang pirates or somethg but...
sakit jiwa fikir sapa lah yg sikit punya xda akal memilih
tema ini sebagai tema dress-code dinner BDM tahun ini..
hish3...sape ntah punya idea..

bukan nak demand tapi dah mmg bwa masalah..
cuba cnsider skit dgn girls yg bertudung..
gol. kami ni nak pakai apa p dinner tu nti?
agak2 la bro & sis sekalian..
aduyai...

ok mybe boys xde probs..
bkn lgi mybe tp mmg xde mslah lgsung2 la pun..
n those girls yg free-hair tu pun kira xde mslah sgt jg dlm hal memilih pkaian..
but, i tergolong dlm klgan bertudung..so nk pakai cmne g dinner tu nti..??
mmg xde idea lgsung..

tba2 terfikir..kalau la aku dtg dgn tudung / shawls ke pe..
xke org gelak..nmpak odd je..nmpk sgt xin lgsg dlm event tu nti..
ade ke pirates alim ulama? plg kurg pun pirates ttp aurat ke?
plg teruk pun ayt.. ade x pirates yg baik? kot pirates pkai bju kurung / kebaya ke?
hehehe..mmg giler r kan klau dtg dinner tema pirates dgn kebaya / kurung..
sgt out of event ok..

susah2 nti, aku xdtg lgsung dinner tu..
senang je kan..duit xterbang, kpla xpening nk fikir nk pkai pe..
nti la bila dah last sem bru join dinner..kn lbh senang..hehehe

keputusan akhir : xmo pergi la dinner tu nti..
segan nak pi..hehehe

~ well...well...well... ~
najwa mmg mcm tu..ikt suka ati dia aje..
so wHAT!!
=)


0 sharing is caring,caring is loving: