friendship never end..

pembuka bicara

Friday, January 28, 2011

~ Si Najwa yang kaki novel ~


ermm...sekali lagi si najwa bercerita tentang novel..
semalam saja si najwa dah berjaya 'tumpas'kan novel ni...
less than 6hours, novel ni dah khatam..
boleh tahan ko membaca..
ni membaca ke membelek je..
well, baca sampai habis & xtinggal even 1para okay..
well, awal2 sem ni boleh la..
pertengahan & last sem..minta ampun & kirim salam je awal2..
xde maknanya nak membaca even nak pandang sekali pun..
( padahal assignment duk tunggu2 tu bila nak gerak buat ntah..
dgr cite hujung bulan feb dah nak submit..pe citer?)
hahahaha...lek ar kak..

kalau 1 novel okay lagi..masalahnya 2novel kot..shit btl la si najwa ni..
nak tau novel lagi 1 tu ape?

ermm...tapi yg ni berkali2 ganda lebih best dari yg atas tu..
Y? dont know, maybe sebab cerita dia lebih sempoi kot..

tapi those novels are good...
but the 1st one to skema kot..thats Y i kureng sikit..

novel ni xlah baru pun..
lama dah..ada la dalam beberapa tahun yg sudah..
i baru pinjam je kat library..
nak beli? time tu tgh bulan kering so i pnjam je la..=)
nak kuar pun 1 hal..
4 this time, xde masa lagi nak kuar..
awl2 sem ni masih nak sesuaikan diri dgn rutin baru dulu...
padahal, lama dah kot pegang title 'student'..hehehe
so, soal beli-membelah ni hold dulu la..
in planning dah pun nak kuar dengan member2 & angkatan yg lain..
plan nak kuar melepak on 1st Feb..(cuba teka hari apa tu?)
so, kalau dah nama pun kuar melepak n membeli and membelah tu
payah la juga..pantang lalu kedai buku..xsah kalau xsinggah..
tu yg payah tu..

well, its 1 of my dream to open a bookstore..
xsalah..gaya dah ada tu..even ambik kos devlopment..hahaha
pape je la pun cik najwa..

k la caw lu..sok ada KOK kul 10.30AM..
da praktis badminton plak tu..aiyoo..
macam mls la plak kan..
tu lah, sape suh ambik kok sukan..padan muka..
macam body tu fit mcm zaman2 muda dulu2 tu..
what ever lah..face it dear..

~ k nite every1 ~








8 sharing is caring,caring is loving:

FS Fa said...

paling saya suka 1st feb...hahahaha...
sama lh kita ambil KOK sukan..archery lg tu:-)
nnt sa jd partner ko buka bookstore arr...tukang kc lingkup kadai..hiihihi

Najwa_Nie said...

hehehe..suke sgt nmpak..
wah..hebat ko..ajr aku nti..kita main d 1B k..ada archery sna skg kn..
ko try la kasi lingkup kedai aku...siap ko..hahahaha

FS Fa said...

mesti ler..hihihi..
nda blh main sana 1b:-(
coach sa nda bg..
bah yala..sama2 lah bh kita kc lingkup:-)

Najwa_Nie said...

aik knp coach xbg plk? xpa la..
kita men bwling jk la d 1B hehehe..
aku join bdmnton la geng mcm besa..
siap ikt trnament g..mcm terer ar..hahaha

FS Fa said...

lain d fb syg..huhu..sa pun excited ni mau main sna..skli nda kena bg..apa blh bt..huhu...
bt2 terror seja bah..

Najwa_Nie said...

hahaha..kasian delo...
mmg pun aku buat2 tere ni..xda la pun..
kalah mng ada aku kesa? hehehe yg pntg pgalaman + sira..skdar trbang RM5 utk res fees tu xkesa mn pun..=)

FS Fa said...

kita mmg macam tu kah?
hahahaha..

Najwa_Nie said...

kita mmg mcm tu! hehehehe