friendship never end..

pembuka bicara

Friday, February 18, 2011

Jom!!


wahh...kenapa tiba2 bubuh gambar tu???
hehehe sebab today, i want to talk something about sport..
sebab, besok petang,i join sukan universiti..wakil kolej je..
nak tau i join acara apa?
tu yg kat atas tu...hehehe 4x100M lari berganti2..
lama dah xlari, mampu lagi ke ni??
last i lari masa zaman sekolah menengah hari tu..
ni dah hampir 2 tahun bersara dari bidang ni, agak2 kejang xkaki i besok?
hehehe...sendiri mo ingat lah kak, u ex-atlet kot..

ooopsss...
lupa pula nak bagitau kan, saya bekas pelari pecut sekolah..
nak kata hebat sangat tu xla, cukup sampai jadi wakil bahagian ke peringkat negeri je..
acara favourite semestinya 100M,200M and the relay..
makin berusia ni, acara i pun ikut berubah,
lastly, masa sekolah menengah i join lontar peluru and lempar cakera...
kenapa?? apa lagi, sebab badan i naik dari slim world ke bluehyppo la..
bukan nak bangga, tapi seriously even i agak 'chubby' but i still can run ok..
acara favourite tetap dihati and always jadi keutamaan..still la juga jadi wakil tapi xla hebat sangat dah..anak dara dah kan..so berat la badan..hehehe

tu cerita zaman muda mudi, la ni dah tua sikit..=D
nak cerita pasal besok je, tapi ter'review' la plak kenangan silam..sorry..
so, besok i join relay and lontar peluru..
i gementar kot..lama sangat dah xlari ni..lontar melontar tu xkesa sgt..
bab yg memecut ni yg i gerun.dah tu, siap jadi 1st runner plak utk besok..
mampu ke i ni? risau tiba2 pengsan kat tengah track tu kang jenuh nak kena angkat.
ok kot..doakan i k..

yg tersangat la mggeramkan, besok juga i da badminton match..
camne universiti ni boleh buat 2 sukan sekali gus?? bertindih event i tau..
Jam2PM i kena reg utk badminton for sukan kolej, Jam3PM i kena ready palk utk SUKUUM (sukan uum)...haiyo..berkejar2 masa lah i besok..sah mlm tu nanti i tidur baekkkk!! punya nyenyak..penat kot..

takut badan i je xlarat nak menanggung keletihan melampau besok..
hope sangat everything is okay tomorrow..
i takut la pula kan..dup dap dup dap je jantung i..
dah la kurang training ni..sabar je la..

mesti ramai yg mai dtg tengok besok, malu ar..segan plak nak lari2..
biaq pi la, bukan i sorang je yg duk lari2 dalam track, ramai lagi..
tapi....
mesti dorang perasan i, coz i 'cute' sangat utk jadi pelari..
segannya..pelari sure selalunya slim world kan, tetiba lak da yg bluehyppo..
buat bodoh aje la..

~ pray for me ya...~
~ooopss! : assignment xsiap lagi la..

note : i siapkan after sukan ok..
don't worry. be happy...=D
@>>------

0 sharing is caring,caring is loving: