friendship never end..

pembuka bicara

Monday, February 21, 2011

N O !!!!!


Premis 1 : I'm not perfect!!!
Premis 2 : and not even You!!!

so, that mean NOBODY IS PERFECT!!
ARE YOU CLEAR WITH THOSE WORDS??!!
OR SHOULD I REPEAT THAT??!!

cool babe..chill..

tengah2 malam ni rosak la plak mood i kan..
KENAPA???
sebab, ada sorang mamat tu...ooopsss ter'kasar' la plak kan...
ada seorang hamba ALLAH tu, dia wat warning BAEEEKKKK punya kat wall i..
sesedap jantung pisang dia aje kan..
i tau la u kaki 'masjid' sekarang...
tapi no need kot ko membuka aib dan menjatuhkan air muka i kat wall aku sendiri...
(sekejap i sekejap aku..ada aku kesa kerrr!!!)

just small matter and small the pieces macam tu pun ko boleh je wat kecoh malam2 buta ni kan..xde keja ke mamat???

ok fine, i agree that apa yg u cakap everything is CORRECT..
i repeat...everything is CORRECT!!!!
tapi, kalo iya pun nak sound trouble aku, tengok place boleh x bro..
i ada air muka juga, ada perasaan. consider la sikit..
xbanyak bro, sikit je i minta..
u nak dakwah islamiah ke, i xkisah bro..
saya open, boleh ditegur dan menegur tapi kalo u dah salah pilih place bro,
i terpaksa menaikkan blood pressure aku sendiri..

u kawan lama bro, so pandai2 la...
xkan nak tegur sahabat sendiri pun xpandai..
nak tegur sahabat pun biarlah beradab sikit..
mistakes sikit punya kecik...u bagitau 1 dunia..
hebat ko sekarang ni bro..
ko dah insaf ke dari old mistakes ko..
(oops,ter'mention' la pulak kan...)

saya faham apa yg anda cuba sampaikan..
hati saya xla gelap sangat bro..saya ada bayar bil 5x sehari..
tapi bro, as i said...
we don't have to mention every single words...
sama macam kes mistakes 'paling berdosa' aku buat just now..

at least u ask me first knp ayat tu yg i kuarkan..
sebabnya, i assume that i dont have to..Y??
sebab pengguna2 FB is not only for muslim but also the non.
i consider that one..
I REPEAT...I CONSIDER THAT ONE...
so, xmenjadi masalah besar kalau xguna word tu pun..

i admit that maybe it was my fault too but...
hard to explain...

ko sengajakan cari masalah dgn aku????
apa lah dosa aku dgn mamat ni..
terima kasihla ya insan yg teliti dengan mistakes yg i buat..
semoga dirahmati ALLAH..

bertanya sebelum tersilap...
berfikir sebelum bertindak..
saya hanya meluahkan rasa hati
yg agak ter'sentap' seketika dengan drama di tengah malam ni..

p/s : silent warning is more powerfull than face-to-face..

0 sharing is caring,caring is loving: