friendship never end..

pembuka bicara

Friday, February 25, 2011

:: THE WINNER IS...??.::

isssss.....ME!!!!
not me actually, i just got the second place..=D 0kay lar..
in the event of 'merejam lembing' a.k.a Javelin Throw..

and that not me in the picture ok..ofcoz not..hehehe=D

dalam banyak2 event yg i join, tersangkut pingat perak kat event merejam lembing ni..pelik betul la..
dah la time game tu kite jadi bidan terjun aje...
ganti member yg xdapat hadir ke event tu..
orang yg sepatutnya tu terkehel bahu katenye sebab yesterday dia main tenis plak, kite yg xde kaitan ni terpaksa menjadi terer merejam buat seketika.
tapi, xsangka la pula sampai dpt pingat..
niat nak memenuhi column peserta aje drpd kosong macam tu..
memang nasib la kan..memang stand-up athlete betul la hahaha..
perasan lebih la you..!! hahaha..

nak dijadikan cerita...i xde niat pun nak ganti peserta rejam2 ni..
tapi kak ema si pengurus BR yg vouge tu paksa join..
xsia2 la pula paksaan dia tu sampai menyangkut pingat perak..
thanks kak ema...=D

yang lagi best...
dah la i datang stadium lambat...
dah pukul 10.30Am bru tayang batang hidung kat sana,
alih2 xsempat2 duduk kak ema dah heret ke urusetia nak g lapor diri...
terpinga2 i seketika...p lapor diri event pa xtau..
after that baru dia bagitau. nasib baik acara tu..
maunye kak ema suh g lompat kijang ke lompat tinggi xke naya je..

yang lagi the very best...
i datang sikit punya sempoi lagi smart gitu..
xpernah dibuat atlet g bersukan dengan seluar slack dan selipar mandi a.k.a selipar jepun..hahahaha..
mana xnye..dah kak ema xbagitau awal2 nak kite ganti org.
kalo tau, bawa dah siap2 seluar track and sport shoes..
ni idak, dah sampai baru nak bagitau...
hah..ambek ko!! aku g bertanding dengan seluar cute aku tu dengan selipar..
mau xmalu dgn atlet lain tu..
mujur kak aini bagi pinjam kasut sukan dia..
mujur juga menang..kalo kalah, lagi jadi 'berita angin lalu' gitu..

tapi nasib baik juga la rejam lembing je, kalo dia kata 100m tadi..??
sah aku xpergi ganti..wat malu aje..

tapi serius, sangat xdisangka2 kot.
boleh aku menang?? itu pun kira nasib la..
masa game tu pun 2x rejam je yg sangkut 'pass', selebihnya batal memanjang sebab lembing xterpacak..hahaha
dah bidan terjun kan nak buat macam mana lagi..
tu pun mujur da juga yg terpacak, kalo x, semua batal sabar aje la..
dah menang tu ape lagi, bertubi2 ucakap tahniah dari kawan2..
si bidan terjun dapat second place lagi tu..hehehe

malam ni penutupan..nak g lagi dengan member2 BR yg lain..=D

p/s : agak2 ape hadiah dapat nanti? medal? sijil? or both?

note : sedih xdapat join member g main bowling ptg tadi after event konon nak meraikan member2 yg menang event pg tadi..huhuhu so sad ="(

~ no money no talk ~
~ we fight, we gain ~
~ love and peace ~
@>>--------




0 sharing is caring,caring is loving: