friendship never end..

pembuka bicara

Saturday, March 19, 2011

~ aku jeles ke??? ~

erm...kenape erk...
ntah, xtau..aku jeles ke??
nak kata jeles tu ade la sangat..tapi something wrong la juga kan..
i terasa lah juga...siiiiikiiiittt..je..hehehe

kenape???

even girl tu kazen dia..tapi i tetap terasa kot..
apa, igt kazen-mazen xboleh kawin ker..??

boleh je kot kalau nak..kalau nak..xnak, lain citer r kan..

i terasa kot..
korang xrase pape ker kalau BF korang ada pic cmni ?
i bukan lah nak prejudis sgt tapi..

saje nak berhati2..nothing is impossible..
nanti dah kena baru nak mnyesal..
baru nak nangis meraung bagai kan..


cop3x...ada g..

see..dgn org yg sama..

adooyai..aku ni pehal malam2 buta ni..
asyik fikir benda lain je kan..

tapi...
dah la dorang g pulau..Pulau Sipadan pula tu..
cantik kot tempat tu..
siot punya romantik la kan..sweet2 je..
my GOD..wth aku jeles sgt ni..

jap3...ada lagi..

lagi...dan lagi..opps....lagi lah..

apa2 la kan..i betul2 terasa hati kalau dia ambik gambar dgn pompuan..
dgn aku bkn main liat lagi nak ambik gambar.. xpe la..

to be positif..dia memang rapat sangat2 kot dgn kazen-mazen dia..

=) senyum seindah suria, kan membawa cahaya...
=) senyum la dari hati dunia mu berseri..

daa...love you all..;)

4 sharing is caring,caring is loving:

Ayin J. said...

xpa wa..ko mesti jeles jg.kalau aku pun jeles jg tu.keekkekekekeke

Najwa_Nie said...

hahaha..tau xpa..ko tau dri mna aku dpt suma pic tu? dri wall fb dia..kazen2 dia tag,drg tlupa aku awek yg brwibawa yg tau serba serbi pswd dia,so trnmpak la pic yg di privatekan ni..hohoho..

utk kslmatan, kita kena JELES jg kan..hehehe

FS Fa said...

kuang kuang kuang...apa blh bt juwa dapat bf camtu, rapat sm cousin2 dia...serius aku pun nda rapat sm cousin lelaki aku even slalu jumpa:(
utk kslmtn tu yg pntg..tp jgn pla ko sound mr. lg jgn rapat sm durg...lain sdh tu..

Najwa_Nie said...

tu lah kan, i try to admit tht he kind of penyayang to all his family members..ok, actually, to Gira case, i dont even kisah about it, coz Gira know me..but then, i terasa with the last pic..tht girls not even his kazen but only 'a kazen from family angkat'..so why should tht close? ambik gmbr together is not makes any sense but holding his hand? tht might kills me..najwa,shut it off..they're making fun of me??

p/s : kalau ko baca komen2 kazen dia about this pic in FB lagi lah..they're planning to match him with one of tht girl..dont u think tht just 'brilliant' idea..shitt..