friendship never end..

pembuka bicara

Friday, March 4, 2011

Athlete Hang Out ~ BowLing ~


hang out with members is one of the best things happen in my life...
introducing my new BFF ~athlete olahraga Bank Rakyat ~
from left :-
Kak Aini
Kak Ema
Kuchai
Me ( Najwa Nie )
Yatt Young
Kak Eira

actually, ada sorg lagi yg ter'korban' iaitu si jurukamera iaitu
Abg Ubai

ahehehek..sori guys, i saje nak mem'famous'kan diri anda2 semua kat sini..

but, seriously, sangat best kalo dengan dorang2 ni..
even baru je kenal tapi rapatnya macam kenal dah lama..
padahal, masing2 kenal masa event sukan hari tu je pun..
itu pun 2hari dalam 2minggu tu je jumpa kat stadium..
then, Kak Ema rasa nak stick together lama2..
lastly, semua dah macam BFF and adik beradik..
nak g mana2 bersama..
main bowling dah hang-out 2 kali, shopping xpayah nak bilang..
lepak KFC lagi lah..and terbaru, g Pusat Budaya sesama..
idea Kak Eira nak tengok cerita Khurafat...hehehe

sangat best..dan kitorang ni semua berbilang negeri pulak tu..
macam cukup2 je..
kak ema ~ sarawakian
me ( najwa nie ) ~ sabahan
kuchai ~ KL'ian (hahaha)
abg ubai ~ perakian
kak eira ~ perakian
kak aini ~ selangorian
yatt ~johorian

sesuka hati aku aje kan wt cam tu..ntah betul ke x tu..
actually ada g beberapa org yg join tapi drg ni kadang2 je..
as Muzzammal..tapi dia jarang join hang out so saje xbubuh..hehehe jgn marah ek mal..

tadi g tengok Khurafat..
kat Pusat budaya sempena UUM Big Screen...so free la...hehhe

nak kata best sangat tu..okay la juga..
sound effect power la..
unsur2 suspen xpayah nak kata..ter'seram' la juga sedikit...
kekeke...
tapi memang boleh di puji la Syamsul Yusuf..
he just done a very good work actually, for this film..
not so bad..

sape yg xtengok g silakan..please your self la yerk..
insyaALLAH xkecewa dgn cerita..
jalan cerita pun okay la not bad..

note : rasa macam nak tengok lagi..tapi seram la pulak..kena lagi malam jumaat..

see you guys..nitezz...@>>-----luv u'll


0 sharing is caring,caring is loving: