friendship never end..

pembuka bicara

Monday, March 21, 2011

ce ce cer citer....=P

tajuk yang ingin saya bualkan pada kali ini ialah...
> gerbang perkahwinan<
teeett...mesti ramai yang suka kan..
* eee...sume gedik menikah ek..*

tertanya2 kenapa tibe2 memilih tajuk ini?
sebab...saya baru aje belek2 foto album kat fb tadi..
terjumpa album sanding..
she is my sister's BFF actually,
so i may called her sister too...
xsangka..kawin dah kak Misya yg cute and brutal tu..

jum kite berkenalan..dgn tuan punya badan --->> kak misya

inilah dia si tuan punya badan..
sweet kan..jgn pandang sebelah mata tau..brutal gak akak ni..

yg nak diceritakan dgn lebih lanjut bkn seperti tajuk post ye sebanarnya...itu hanyalah gimik semata-mata..yg nak dikembangkan ialah..--->> baju sanding kak misya is damn gorgeous..!! simple tapi mantap..boleh tahan kot..i like it very much..nanti nak jumpa kak misya tanya dia buat baju dia katne..hehehe.
kite teroka lagi wedding pic dia..


so sweet kan..

ni pic masa sanding...sori sangat xdapat dtg..

wearing Bajau Customs..

alahai..sweetnya..

smart la..really admire and big-like to her dress...sangat cantik..

ok dah la kot..asyik nak promot org je keja saya kan..
macam xde keja lain..
eh2..dgr citer sok de mid-term statistik..cool je...xstudy ker??? huhuhu..

ok la dear. caw dulu na..

pesanan penaja :

dalam mencari jodoh, jangan terlalu mencari kesempurnaan..sebabnya xkan ada yang betul2 sempurna..tengok diri kita sendiri, so humble2 kan diri anda...dan mencari yang sesuai dan serasi..bukan hanya berdasarkan harta dan paras rupa..=)

perempuan yg baik, dijadikan utk lelaki yang baik juga...dan begitulah juga sebaliknya..

kepada yang akan menamatkan zaman booojangzzzz...semoga berbahagia..

orite, see you guys..daa...

0 sharing is caring,caring is loving: