friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, March 1, 2011

coretan sembarang..yeaah!!!

long time no see...=D

rasanya macam lama x update my lovely 'BS' ni..
so sorry,
i'm quite busy these past few
days..
busy with all my assignment, my quizzes, my presentation and so on..
these past few days, i feel like to die with all this kind of things..

it's outrageous and difficult for me to handle it in a same time..
but, it's life then..i need to do all such thing when i'm still a 'student'

walaupun agak sibuk, tapi i suka situasi itu..
kesibukan tu semua buat i lupa a lot of problem
..
personal problems, un-personal problems hehehe..
not really 'lupa' but then i like it when my mind just ignore it..
means, i can tolak tepi for awhile and even for a sec..
at least, it clear my mind..and i just can fill it
with those assgnment..
i like the moment..

i already have a lots of things to think..
so i need my time and rest my mind...

when i'm doing all those assignment with a clear mind,
clear from problems then i can make it great..
1 of my assignment are already submitted to the lect so i just can focus to the others..


seriously, i'm done with all this...
and its already 1 March 2011...
tak lama lagi dah nak exam bagai..
rasa macam cepatnya masa berlalu..

difikir2 balik...
ada setahun lagi i dah nak habiskan pengajian kat sini..
then, nak praktikal pula lagi..

terdetik di hati, mampukah i mengharungi badai kehidupan di luar sana nanti??
makin terasa takut dan risau untuk menamatkan pengajian..
terasa bagai tak mampu..

~ " Jangan terlalu memandang kebahagiaan yang terbentang luas di hadapan mata sehingga melupakan kehadiran 'duka' yang boleh datang dan pergi pada bila-bila masa sahaja. Sebaiknya, berlaku adil lah terhadap kedua-duanya, agar kehidupan akan lebih bermakna " ~ Awjan Adihays Dizay

note : serahkan kepada tuhan, kerana tuhan maha mengetahui lagi maha penyayang. dia maha tahu apa yg terbaik untuk umatnya...Amin..


0 sharing is caring,caring is loving: