friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, March 22, 2011

Debate..

salam everyone..

rajin pula nak update BS sejak dua menjak ni..=)

sebab otak tengah padat tu..tu yg semua pun nak kena luah kat BS ni..

hari ni pun nak meluah apa yg patut la ni..hehehe

few weeks lagi saya ada debate untuk paper process writing..
tomorrow pulak my Lecturer, Miss Nadia nak tengok draft debate..
tapi saya tak buat haper pun lagi..
no idea la nak buat..saya dah la jadi cons..kalau jadi pro tadi boleh tahan lagi kot..

tajuk??

" HIGH QUALITY LECTURERS WILL PRODUCE WORLD CLASS STUDENTS "

kira ok la juga tajuk ni tapi tak de idea lagi ar nak gerak..
ikut cerita member2 yang dah lepas paper ni, katenya agak payah juga..
paling kuat pun dapat B+..
xnak la B+..paling cikai pun bagi A- ke..hehehe
demand lebih ko ek..kalau nak, study bebaik la cik oi..

hopefully, i'll be okay during the debate..

wish me luck dear...

see you next post..bye..=)

0 sharing is caring,caring is loving: