friendship never end..

pembuka bicara

Wednesday, March 16, 2011

Draf Jadual Final Exam dah kuar...!!!

hohohoh...
draf jadual final exam aku dah kuar...
ermmmm...
belek punya belek, agak terbaek juga la jadual aku sem ni..
kof..kof...kof... hahaha...

but at least aku xlah sesemput final exam sem lepas..
sem ni tenang lah juga even gap sehari 2 je kan..kira ok lah tu..
tapi thanks god juga la..
paper statistik aku tenang je kot dapat gap 1minggu...
yeah...kalo xdapat skor juga memang nak kena hambat dgn mak lah aku kan hi3..

target untuk dapat dekan sem ni harapnya tercapai kan..
i always hoping that..
just once ni pun xpe la, xkisah asalkan merasa dekan..
hehehe..tapi, naluri mengatakan, macam aku dapat je..
ehehek..terlebih perasan ke apa aku ni..hehehe
common, usaha tangga kejayaan kan..
belum try belum tau hasilnya..

tengok paper pun xde la nak kata though mana pun..
macam boleh skor je..hehehe..>>AMIN<<

nak di'mention' kat sini juga..
bukan nak bangga tapi nak mengade sikit je..
hehehe tadi dapat mark untuk kuiz Process Writing minggu lepas..

guess what..i got 29/30...!!
wahh..terperanjat terkejut katak aku..
tahniah untuk diri sendiri..muah3x just love my self..
xsia2 kan study kuiz hari tu..
erm..sekarang ni nak habaq mai draf final exam aku hehehe..

10.05.2010 = Pengorganisasian Organisasi
12.05.2011 = Kaedah Penyelidikan Sains Sosial
14.05.2011 = Pentadbiran Perancangan Pembangunan
15.05.2011 = Sosiologi pembangunan
22.05.2011 = Statistik untuk Sains Sosial
24.05.2011 = Ekonomi Malaysia

boleh tahan kan..hik3...
terbaek di situ.. suke ar jadual ni..hehehe..

ok guys...see you around..i've to go now..got class la.. hehehe..

p/s : tengah menjenguk dan meninjau tiket2 yg mana murah utk travel balik sabah...

yaaaahooooo...nak balik...nak balik!

love u'll..<3>

0 sharing is caring,caring is loving: