friendship never end..

pembuka bicara

Wednesday, March 16, 2011

Kejam tak ??


what you give is what you get..
we deserved that..

not totally as a punishment but to makes some 'touch-up' ourselves,
to think before 'shoot' others..

untuk tidak menyebabkan berlakunya salah faham..
untuk tidak menyumbangkan masalah masam muka..

untuk tidak menyebabkan kawan sendiri sentap..
...dan untuk-untuk yang lain lagi..=)

story of the day :-

today, i sentap dengan kata-kata kawan sendiri..
seorang kawan yg dah kenal rapat almost 2Years..
i dah cukup kenal dgn kawan ni..cuma dia yang xcukup kenal kawan sendiri..

every time she make mistakes...every time she apologize..
so, what the purpose of 'sorry' when every time you makes mistakes and you just
make it up with saying sorry..
without any changes yg lebih baik dari sebelumnya..
at least tunjukkan something that u have learn from previous mistakes u've done..

we may understand wth you're talking about..
but, tak kan lah every time tu jugalah asyik kami juga yang kena mengalah..

asyik kami juga la yang kena consider yg 'mulut ko memang mcm tu'..
so, then..camne plak dengan mulut kami yg xkurang hebatnya ni?
xperlu nak di'consider' sekali ker??

fikir2 lah balik ok..

we're friends..so we should take care each other..
you xboleh nak demand kami kena macam ni and macam tu then you're just like that, just like before..so we're the purpose of doing such things?
kami sedaya upaya utk menjaga hati sesama sendiri but then u're the one who start the fire on..dont u think u're the one who should take the responsibility??

think before you act...
you may not hurt anybody..
just watch out you words..

note : i pun insan biasa juga. and i also 'kejam' in certain things..

so mark my word..dont ever turn the fire on if you're cant turn it off..
and one more thing, saya xsuka bila i know someone yg xtau nak menjaga hati member sendiri and xtau nak belajar dari kesilapan lampau..
just hate those..


dont worry be happy,
everythings is under control..

0 sharing is caring,caring is loving: