friendship never end..

pembuka bicara

Thursday, March 24, 2011

kerja sampingan..=P

Good Evening Everyone...

pada petang yang berbahagia ini..
ewah..macam nak bergurindam pun xde..hekhekhek..
kite nak bagitau, sekarang kite dah ada kerja sampingan tau..
nak tau kerja apa..??

teruskan membaca post ini..=)

jeng...jeng...jeng...

saya kini telah berjaya menjadi seorang...
"Pen'download' movies" yang paling berjaya..
giler hebat kan kerja sambilan kite..hehehe

saya kini sedang bekerja part-time di beberapa laman yang best..
:: rmvbindir ::
:: jieazzmovie ::
:: mysoju ::

dan

bekerja tetap di :: HFS :: khas untuk pengguna uumzone sahaja..;)

hehehe..sangat best..
gaji pula xkira masa..kalau line ok, gaji tinggi la sikit..
pernah sekali tu boleh dapat 5 movies sekali...hebat je kerja kite kan..

bertuah betul budak najwa ni..hehehe..
xde keja lain nak dibuat sampai nak kumpul movies je kerjanyer..

xde la, saje nak bagitau korang..kot ade yg berminat berkongsi link tu..=)
hehehe sesape yg rasa dia pun kaki movies juga sila2 la rajin meng'klik' link dinyatakan..

ok bubbye guys...daa...;)

p/s : actually, i'm looking for a new template for my BS..nak cari yg cute2 je..ade x?

0 sharing is caring,caring is loving: