friendship never end..

pembuka bicara

Sunday, March 20, 2011

Such A Bad Day...Today

assalamualikum fellow friends..

hari ni memang terbaik la..
3 kelas + 1 kelas tutorial aku escape..
wah..berani mati ko escape skalli harung..
aiyoyo...tapi bukan nak disengajakan..
kelas jm8.00am, sure xpergi sebab dah memang nak g PKU (Pusat kesihatan universiti)
nak g check kaki..takut de masalah besar, berlaku retakan ke..
ni suma event semalam punya pasal..lari g lain kali..sape suh..

jam semakin lewat, pengurusan kat PKU pun sikit punya fast la kan.
aku register kul9.30, masuk jmpa doc almost 11..terbaek la kan..
hampir nak beku aku tunggu kat luar..
aircond sejuk tahap gaban kot..

habis je segala urusan kat sana, aku balik terus..
tu pun dah terlepas 2 kelas..kelas jm8 and jm9.30..
cadanganya nak balik ambik laptop coz da tutorial KP kul2 nanti after kelas kul12.30.
tapi malangnya..after lunch, makan ubat yg kena bagi..terus collapse..
bangun lak kul 1.45..wah terbaek la kan..

dah lewat bangun ni terus bersiap..
tapi lebih malang lagi sebab kaki dah memang sakit..
pergerakan semakin lambat dan menyakitkan..
waduh2...
kuat la semangat kononya xnak terlepas tutorial..
bila sampai bustand, bas sedap je lalu depan mata dgn begitu terhormat..
aduhh..terlepas bas last plak..

xpe lagi tu..semangat lagi tu..gagah juga nak tunggu bas seterusnya..
tapi, the very the malang, bas ada tapi xgerak pasal xpenuh aka xramai org lagi..
so kena tunggu pula lagi..
adoooiii...dah la kelas tuto 1jam je 2-3..ni kena lambat lagi plak..
alih2..jam2.30, aku turun dari bas dengan berat hati..terpaksa cancle p tuto..
sia2 je..masuk nanti org dah berkemas nak balik..huhuhu so sad..

moral of the day :
1. Jangan over sangat bersukan nanti kaki bengkak lagi..aka tersilap urat bagai..
2. nak g kelas jangan lah cuba try test nak tidur, sure terlajak..huhuhu
3. nak gi kelas, sila turun awal kerana risiko utk ditggalkan bas sangat tinggi..kekeke

p/s ; teringat kat my mum. bila i sakit kaki je mesti dia ribut nak bubuh ubat tu la ubat ni..just like before..terkehel kaki...jenuh la dia g ambik pucuk mengkudu tu nak tampal kat kaki kite..hehehe miss u much mummy..

that all 4 today..
coretan merapu dari ketukan keyboard cik najwa..=)

see you next post..daa
;D

0 sharing is caring,caring is loving: