friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, March 15, 2011

teman paling setia dikala malam...


malam-malamku diserikan dengan kehadirannya..ewah..
macam pe je kan, ayat sangat tak boleh blah kan..

tapi seriously, everynight i memang akan minum lipton tea..
itulah teman yang paling setia..
BFF pun xsesetia ini..huhuhu..
tersangat lah kan..
bukan apa, nak buat kerja yang berlambak2 tu malam2 kan..
so i need something which can make me stay-up at night..

dan 1 lagi yang best dengan teh ni...
sebab, asal minum malam2 je...
pasti esok paginya nanti, i akan berkejar ke toilet dulu..
buat apa???
faham2 aje la nak buat apa kan..hehehe

so, bila dah 'memerut' pagi2 tu...
maknanya, memang mood hari tu sangat ok..
badan pun terasa segar dan ringan...

before ni i cenderung minum nescafe tapi nescafe kuat sangat..
even, when kite 'buang air' pun rasa macam buang nescafe je..hehehe
at least minum lipton xlah sampai macam tu..gerun je nak buang air pun..
tapi jangan ingat lipton/teh ni xde kafein tau..
dengar citer teh pun xkurang hebat juga dalam kafein2 ni..huk3..

info teh lipton : -

Theanine : is naturally contained in black tea leaves. it is said that Theanine helps bring you a relaxed but alert state of mind..

Hirameki : is a word that means 'Get Inspired'. when you get stuck, you need to feel relaxed but alert so you can get it from having a cup of lipton tea..

have a good time with a cup of lipton tea..=)

0 sharing is caring,caring is loving: