friendship never end..

pembuka bicara

Monday, March 28, 2011

Terlepas sudah satu bebanan...

Assalamualaikum w.b.t semua..

hari rasa lega sangat..
rasa ringan sikit dak kepala ni..
sebab 2 assignment dah lepas..baru je siap malam tadi..
walau pun dah 2 hari xcukup tidur, xpe la..
sebab dah 2 hari tak cukup tidur tu la, hari ni rasa xsihat sangat..
pergi kelas pun rasa xbertenaga..
mengantuk dan hidung pun dah mula mengeluarkan cecair yg xsepatutnya..
nak demam dah ni..xnak...xnak demam..xsuka...
mana taknya, 2 malam lepas tidur kul5 pagi, bangun kul7..kelas kul8..
malam tadi tidur kul 2 pagi..itu pun sebab dah tak larat..
tu pun dah tertidur masa tengah edit assignment pula tu..
memang dah exhausted tahap petala kelapan dah tu...

so, sekarang ni boleh la rehat sekejap dari buat assignment..
esok2 kena mula balik..even assignment kali ni hantar hujung april..
nak buat awal supaya xkelam kabut sangat lepas ni..
and yang paling penting, supaya masa tidur tidak terganggu lagi..

even sebenarnya pun, saya xkisah sangat bab2 tidur ni...asal dapat tidur kejap jadilah..
tapi, kalo dah 2hari berturut-turut...tu pun akan mengundang masalah lain pula nanti..
lagipun assignment akan datang ni xde lah tough sangat macam yang dah lepas ni..
apa-apa pun...ALHAMDULILLAH...

semoga lepas ni saya akan lebih bertenaga dan bersemangat dalam mengerjakan assignment saya..=)


kuliah tinggal lagi sebulan..lepas tu seminggu study week..
and then lepas tu final exam...huhuhu..xlama dah tu..


~ wish me luck ~
see you bye..=P

makmal komputer, bangunan Colgis
paras 2, komputer no 36..
~najwanie yazid~

0 sharing is caring,caring is loving: