friendship never end..

pembuka bicara

Thursday, April 14, 2011

confirm!!

tambahan entri untk add-drop subjek..
fuhh, geram sebab tiba2 last2 minit ade plak la kelas yg bertukar masanya..
ni yg membuatkan kami student2 ni terpaksa susun semula subjek yg ada..
dah cukup baik dah jadual asl tetiba berubah lah pulak..

lastly, yg ni yg confirm kot..
masa berfikir2 tentang minor subjek...
antara admin or projek?? akhirnya hatiku sepakat memilih minor projek..
kerja admin best jg cuma xbyk nak gerak sangat la rasanya..
asyik lam ofis je pun xbest jg..
kena kuar sikit baru mantop..kan kan kan..hehehe

so paper utk next sem..masih berat cuma ok la juga..
habis aku kena kuar utk turun buat kerja luar sem depan..
berterbangan la duit..prepared siap2, takut duit xcukup cover kerja luar..
sure banyak turun site ni g tengok projek2 kat luar..
fuhh..xpe2, study pnya pasal xkisah la pape pun..

paper sem depan,
* GMJT 3123 PEMBANGUNAN WILAYAH 
* GMJC 3313 PENGURUSAN MASYARAKAT DESA
* GLUL 3013 ASPEK UNDANG-UNDANG DALAM PEMBANGUNAN
* GMJG 3223 PERANCANGAN DASAR PEMBANGUNAN
* GMJC 3363 PENILAIAN IMPAK SOSIAL
* GMJP 3143 PERANCANGAN INFRASTUKTUR DAN PERUMAHAN
* GMJP 3093 PENILAIAN PROJEK

hohoho..memang terbaik disitu...
tu belum lagi aku mention masanya..giler berderet kelas..
kelas sem depan full semua aku sumbat hari Ahad-Rabu..
sebabnya, kelas Isnin-Khamis tak ditawarkan..ada pun kelas lain la..
Ahad- Rabu sem depan kena kuat sikit la..
kelas start jam 8.00-9.30am, 9.30-11.00am, 11.00-12.30pm...
pastu gap jap...sempat la juga ada ruang nak solat zohor..nasib baik la..
pastu smbung lagi 2.00-3.30pm, 3.30-5.00pm..terbaek tak? hehehe
nampak gayanya, lepas habis kelas hari ahad-rabu tu sure balik bilik cari katil je la tu..nak rehatkan badan dan otak yg pastinya dah nak tepu menerima lecture berderet..

tu ahad-rabu..selasa xcerita lagi..selasa full juga tu..
kelas direct 6jam...giler bapak penat kepala hotak aku nanti..
tapi nak wat camne, tu je la pilihan yg ada pun..
bijak x uum tawar kelas kuliah..nak termampus aku camni..
hari selasa kelas 8.00-11.00am dan 11.00-2.00pm..
terbaek disitu..

yg pasti, isnin-khamis xde kelas..so boleh la membayar hutang tidur dan segala bagai yg tertanggung..contohnya, cuci baju dan assingment...

tapi....seandainya...

andai berlaku lah sem depan, harapnya tidak la kot no..

maunya ahad-rabu tu terkena turn aku present and hantar assignment serentak..mau xpecah kepala hotak tak rasa2nya..??? hahaha terbaek..tapi nak buat camne kan..
kena tough juga ni sem depan..xleh nak relax2 sikit..sem5 dah kan..sedar2 la dik..

janganlah jadik camtu..minta dijauhkan...
nanti otak aku stuck, 1 hape pun xjalan sure je..
aku ni bukannya terer sangat nak handle2 bab2 stress and tension-mention ni..hehehe


good luck to me..
good luck sem ni juga..exam dah nak dekat..


chaiyok3x...


k adios omigos...bye ..Y(^-^)... peace babe..
 

0 sharing is caring,caring is loving: