friendship never end..

pembuka bicara

Saturday, April 16, 2011

Konsert Simfoni Diraja 2011, UUM

Assalamualaikum...=)

Alhamdulillah, tercapai juga hasrat nak pergi..
itu pun secara kebetulan, ada member bagi tiket free..
hari tu xsempat nak beli dengan couch KO-K..rezeki kot..hehehe


Agak puas hati dengan persembahan malam tu..
terutamanya dari Ana Raffali & Faizal Tahir..
sure best yg amat2...terutama sekali part Faizal nyanyi..
artis budaya uum pun xkurang hebat juga..sedap juga dorang ni nyanyi.
cuma tarian from artis budaya ada yg spoil sikit..nampak berterabur je..

walaupun xdapat nak menikmati konsert itu secara telus..
puas hati la juga kan..
xdapat menikmati dengan baik sebab sibuk nak merakam video masa tu..
member minta tolong so, saya pun merelakan diri untuk menjadi camera women yang xbertauliah on the dot..hehehe

lagi setahun nak habis study baru sempat pergi 1 konsert..
hehehe terbaeknya i..sound like over 'ulat-buku' disitu..
xde la, bukan lah ulat buku sangat pun..
just xde masa and xde mood nak join event camtu..
sekali sekala boleh la..tapi kalau selalu sangat, xlarat den..

apa2 pun, a lot of thanks to Ummi Syafikah, my jiran bilik sebelah yang sudi mendermakan tiket itu kepada beta malam tadi..hehehe..really appreciate it...

p/s : teringin nak tengok Anuar Zain nyanyi live..
tapi, agak2 uum nak jemput x dia datang?? hehehe..mcm mustahil je..DREAMING!!..hohoho..


0 sharing is caring,caring is loving: