friendship never end..

pembuka bicara

Sunday, April 3, 2011

line internet yg sangat mengecewakan...

emmm...
kecewa tahap cipan dah ni..
nak masuk blog boleh tahan lagi internet ni..
tapi, ke'slow'an ini membuatkan aku bengang kerana downlodku terganggu..

aku tengah gigih mendownload Supernatural ni..

hehehehe...
sejak dua menjak ni....aku telah menjadi giler tengok citer ni..
start hari tu la, konon nak try tengok dulu..manatau best..
sebab, rasanya macam pernah tengok dulu kat TV tapi igt2 lupe daa..
so, nak tengok balik..tengok la dari season 1..baru download tu..hehehe
dah khatam season 1 gedik lak nak tengok season 2..hahh..ambek kau..
jenuh nak mendownlod byk episod..xpe2..sabar...
janji siap dan bleh tengok..=P

walaupun xle gerun mana pun tapi suspen memang hebat gak ar..
hehehe,aku tengok sorang pun kekadang seram sikit..sikit je la hehehe...

sesape yg rasa xtengok g, pekata layan..
kalau korang xde keja la..kalau ada, utamakan kerja anda dahulu..

ok guys..see you..
selamat menonton...
bubye..=P

0 sharing is caring,caring is loving: