friendship never end..

pembuka bicara

Saturday, April 23, 2011

Majlis Anugerah Sukuum 2010/2011

Assalamualaikum w.b.t..

Alhamdulillah...
selesai sudah majlis anugerah tersebut..
event disambut agak besar-besaran juga..
walaupun takla gilang gemilang sangat..hehehe
Dato' Zolkples Embong datang juga ke UUM utk memberikan sokongan..
tahniah dan terima kasih atas komitmen itu..

tempat kejadian..=)

tempat event berlangsung agak luas + besar giler sampai kelihatan yang teramat2lah ketara kekosongan yg xterisi dek atlit2 UUM..even pemenang pun ada yg xmai lagi nak kata apa kan..
xsangka sangat2 UUm akan buat event besar camni utk menghargai penglibatan student dlm bidang sukan. saya pun join SUKUUM hari tu saja suka2 sebab dah lama xbergiat aktif dlm bidang ni..bertahun dah tinggal tup tup menang lah pula..tu pun acara yg xpernah terlintas dan disangka2..acara Merejam lembing?? bila masa ntah saya jadi pandai merejam ni...ter'kebetulan' kot.."because ALLAH will" - alhamdulillah..=)

bertemakan Smart-casual dan ber'back-drop'kan....>>>pic di bawah...

saya suka back-drop itu ye..mantop + meletup gitu..

terkujat saya sekejap sejurus menjejakkan kaki ke dewan tersebut..
alahai, sambutan besar2an giler ni..terasa malu la pula..
sebab tau kita budak2 olahraga sukan padang + trek sure2 je naik pentas sorang2 kena sebut nama..adoi..reramai xleh ke...maunya tersadung atas tu gara2 ter'over' gambra camne??
tapi...alhamdulillah semua berjalan dgn lancar dan xberlaku tersadung dan disadung..kekeke

maaf lah yerk...gambar itu aje la yg termampu diupload sebabnya gambar kite xtau kat camera sape..ada juga la budak laki2 yang ambik tapi ntah, dorang xupload ke FB lagi so kite pun xdapat nak menengoknye..
dah dapat nanti kite upload lah yer..

tahniah kepada budak2 Bank Rakyat yang menang...and a biggest tahniah juga to all budak2 Soccer and Hoki sebab menang besar sekaligus mengangkat nama DPP sebagai juara keseluruhan Liga Super UUM...juga kepada member2 yg menang sukan trek dan padang, abg Ubai, Kuchai, Husna, Farah,Boy and Lee...to my friends geng budak Tenis, Aisyah, Naz and Amy..budak2 Squasy and etc..
sem akan datang main lagi..biar bagi menang dpp kita..aura kesukanan c najwa dah terkeluar tuh..hehehe
ok see yeah..

~ majulah sukan untuk negara ~


0 sharing is caring,caring is loving: