friendship never end..

pembuka bicara

Friday, April 1, 2011

Outing...

Again..
kitorang outing, off to Changlun jer pun..
with Kak Ema, Kuchai and Yatt...

katenyer nak main bowling je..
sampai2 bukan g serbu bowling dulu tapi g karok a.k.a karaoke..
fuhh..nyanyi main belasah je..ke laut ke x xkisah..VIP room lagi..
setiap sorang nyanyi 2buah lagu..after that baru serbu bowling..
tu pun xbest sgt coz ramai org sangat..sesak mata memandang..

tapi, hari ni teruk sikit la game..
banyak longkak dari jatuhan pin..hahaha

well, xpro memang la kan..
tapi, yatt giler ar..strike brpa kali ntah...
sampai kuchai yg juara bertahan tu pun kalah (kalau abg ubai xde)..
kalau ada, no. 2 je la kuchai..tapi tadi yatt wat record kot..
aku juga yg tetap kat tengah2..pe g lau kalau bukan no.3..

main 2 games..ok la..tapi xla puas main..kejap je 2 game tu..
lepas tu singgah beli barang sat pastu balik kachi..
bas full dah tapi kami belasah je menyempit balik tu..nak balik dah pun..
balik2 tu singgah isi perut g kat cafe..
fuhh sedap nyaman je dapat makan nasi goreng kampung..

pastu balik bilik, lepak bilik member sat..
maklum lah esok cuti kan..hehehe
boleh lah bersuka ria sekejap..
kalau asyik menghadap buku pun xleh juga..kang sewel sendiri..

and know..dah ada kat bilik menghadap lappy..
buat pe? pe g..update BS la..
so sebentar lagi nak minum teh o panas...then..time to sleep..=)

k dear..see you next post..
sweet dream alls..daa

0 sharing is caring,caring is loving: