friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, April 12, 2011

Pe Hal ni???

geramnya rasa hari..
tadi i turun lab konon niat nak print assignment..
semangat dah tu..

sampai lab, tengoh ade la 2 3 org minah..
dorang ni pun macam kes i kot..nak print assignment..
so xpe la, xdela lama sangat kalau nak tunggu pun..
i nak print xbanyak, 3pages je..
bukan assignment pnjang2 tu pun..tugasan kecil2 je..

yg membuatkan i bengang...
dah la lab ni 1 biji je kat blok pompuan..
bleh pula akk tu kata dgn penuh xrasa bersalah pun..
"xde kertas la dik"... - i dah buat muka dah masa tu~
 dah la i tunggu, apsal xbagitau awal2 kertas xde..

mangai bangang giler..
buka lab tapi xde kertas utk student print tugasan..
what the heck kan..
agak2 la..xreti2 nak beli kertas ke awl2 kalau dah tau nak habis..
dah korang yg buka lab, xkan small matter macam tu pun xpandai nak pikir..
pale-hotak btl..benda kecil yg simple pun bleh jadi susah..
xreti nak buat kerja langsung2...

pekenama macam tu..padahal ni lab dpp kot..
kalau habis kertas minta jer..xde nak kena beli pakai duit sendiri..
akk tu pun la..dah tu muka xbleh blah plak tadi..
nasib baik kite bersabar, kalau x,
kat depan2 org tu juga kite sound dia..

menyampah tahap xigt kot..

fuhh..sabar2..

0 sharing is caring,caring is loving: