friendship never end..

pembuka bicara

Tuesday, April 5, 2011

Siapa kata...

siapa kata ex-couple tak boleh jadik BFF...???

i boleh jer..hehehe

dia baik dgn i...
and i pun baik jer dgn dia..

so, no strong reason for being enemy...

just keep in touch sometimes..

sometimes, kredit HP dia expired, dia minta i transferkan..
i transfer sikit dia akn bagi balik 2x ganda..so just like friends did..=)

i ingat lagi..

da satu masa tu dia ada cakap...

" i rasa, keputusan utk stick together (couple) sebelum ni (5years ago) adalah satu kesilapan yg besar kita dah buat. don't u think so?? sebab, i rasa, kita lebih close and comfortable for being friend than couple..kan?? ~ and he give me a smile emotions after saying that..

and i reply him... " yes, i pun rasa macam tu.. knowing u now makes me feels like i got another brother..and i'm happy with that.." ~ smiling back to him..

and now, when we're chatting through YM or FB..i'm free to tell him anything..
he's a lovely friends..indeed..=)

so, xde maknanya nak bermusuhan..

maybe one of the reason is kitorang pun broke-up secara baik..
(mana xbaiknye, lost contact kot..hahaha)
so, bila dah ter'jumpa' balik tu, xde pun rasa nak revenge ke..nak marah ke..just a blank feelings..if i can use tht term..hehehe

tapi, its better this way..and i'm happy for him..
sebab...
awek dia giler cun ar kan..seriously damn cute..cuma agak cemburu buta..
well, faham aje la kitorang pun 'ex' so pasti dia rasa tergugat sedikit kan..
yg pasti, xde lovey-dovey feeling between us..just loving friend...

i harap keadaan ini kekal to the very end..
to my friends out there, just think about it..
i harap 'dunia' kita aman je..AMIN..

2 sharing is caring,caring is loving:

FS Fa said...

dunia aku aman bah...hahhahah..paling aman ni...
klau lh keadaan sng mcm tu kan bgs...

Najwa_Nie said...

hehehe..
i know how 'aman' your life goes syg..indeed, not everyone will have tht kind of aman...maybe i was just lucky for tht..
tu pun hati mo kuat oo..silap lnagkah masuk lubang yg kita korek sendiri kot..hehehe