friendship never end..

pembuka bicara

Monday, April 11, 2011

wahh...

setelah away from BS beberapa hari...rindu pulak nak menaip...=)

bukan apa, away untuk melangsaikan hutang assignment and quizes yg bertimbun2..
now, free dah sikit..all the quizes dah berlalu...

tapi, tiba pula minggu add-drop..
ready utk schedule sem depan..masuk sem 5 dah aku??
tua dah..xsangkanya..lagi 2 sem nak mengaji kat sini..
rasa gerun nak menghadapi dunia luar, dunia pekerjaan lepas ni..
it will totally change my life..fuhh..
boleh stand ke ni nak menghadapi dunia luar??
i hope so..

paper sem depan giler berat la kan..
almaklum aje lah dah last2 sem..sure berat la sikit..

paper yg nak kena ambik sem depan ;
* Computer Application in Management Development (AutoCAD)
* Administration of Land Development
* Development in Countryside Society Management
* Legal Aspects in Development (Law)
* Territorial Development
* Planning for Development Policy
* Planning and Project Management

fuhh..sedap je dengar kan..hehehe berat tu..
dengan nak kena carry paper law lagi..
habis kerja menghafal kes aje la aku sem depan..
paper tanah lagi, nak kena hafal segala kanun and akta bagai..
fullamak..cayalah kan..

semoga berjaya lah utk aku sem depan..ko mmg terbaek!!

and..pray for me guys...=)

okay see you...bye..

0 sharing is caring,caring is loving: