friendship never end..

pembuka bicara

Thursday, August 25, 2011

aku telah kembali...

Alhamdulillah...
setelah lebih 3 bulan aku meninggalkan jejak di blog ini, akhirnya aku telah kembali ke track asal..memang betul2 bercuti aku kali ini..hehehe

fuh, cuti ni rasa xcukup bila ada saja kerja yg menyapa minta diselesaikan..tapi itu lebih baik dari duduk goyang kaki kat rumah..mau xmembebel mak aku nanti..kekeke..sorry ma..

okay, sempena ramadhan yg hampir habis ni, rasa2nya macam masih sempat untuk aku menyampaikan ucapan yg dah hampir nak basi iaitu " Selamat Berpuasa" kepada semua, everyone...and sempena syawal yg macam dah terasa2 bahang kedatangannya ni, sekali lagi aku nak mengucapkan juga bakal " selamat menyambut hari raya" juga kepada semua..hehehe
(wish tu terlalu lewat dan terlebih awal nampaknya....) tapi daripada xwish langsung lagi teruk rasanya..hehehe..xpe..xkisah pun..janji ada...=)

sementara muslimin dan muslimat yg lain menghitung hari raya, saya ikut sekali menghitung hari nak berlepas kembali ke tanah sintok yg terchenta...adoi...xpe-xpe, tinggal setahun aje lagi nak duk sintok tu pun..pejam celik je dah nak habis...hehehe

pape pun, see ya everyone..hope to see u again and again...=)

salam...