friendship never end..

pembuka bicara

Friday, November 11, 2011

11.11.11

Erm....nampaknya semua orang ribut bercakap tentang tarikh hari ini..
saya pun nak buka cerita juga la ni..bukan apa, saja nak menabur pendapat...
bila orang kata 11.11.11 ni tarikh yang awesome...ok, saya setuju la juga...
tapi jangan dilupa yang tarikh 20.11.2011 jauh lebih hebat lagi rasanya..dan satu lagi tarikh yg tidak kurang hebatnya ialah 11.12.13..amacam ok tak...??

so, ada apa pada 11.11.11 melainkan birthday orang-orang je pun...=) chill la..

sampai adalah yang sampai nak bergaduh hanya kerana no ni jak..hadooooi..susah la manusia ni..dah kalau no tu no juga lah kan...cakap sampai bergaduh camna pun tetap takkan merubah apa2..

so, to kak cik and my friend Peyio a.k.a Sofian yang birthday hari ni wish you happy birthday...=)