friendship never end..

pembuka bicara

Monday, December 19, 2011

| bertarung dengan assignment dan monyetz |

Salam..
fuhh, sibuk2 dgn assignment pun tetap ada masa nak menjengah ke sini..hehehe

......larii......

ni kes hari tu la ni..dah lah busy buat assignment sampai tengah malam,
xsempat siap dah kena main kejar2 dengan monyet2tan yg tetiba turun padang buat rondaan.
buat terkejut dan sakit jantung kami je..kisahnya mcm niii....=)

kami berlima kononnya nak stay-up all nite nak siapkan assignment and slide pembentangan..
kami yg sedang best cari video yg boleh dijadikan sebagai bahan pembentangan mula melencong ke video lain yg lawak2 yg bertimbun kat youtube tu..jam dah menunjukkan jam3 pgi. masa tengah best layan video tu, tetiba datang monyet bergayut kat tepi tingkap..mau kami xmenjerit lima org? rasanya 1hostel dengar kot paduan suara harmoni kami ber5 time tu..hehehe

mula2 cool lagi, tetiba yg sorang member ni p sergah monyet tu, dgn niat nak menghalau la tu..tapi,bila monyet tu terjun masuk bilik rehat tu sambil tunjuk taring dia sambil buat gaya ala2 nak kejar + baham kitorang..mau kami xbertempiaran lari selamatkan diri..giler punya monyet..apekehal dia nak mengamuk pagi2 buta ni ntah..

dah macam tu, mana nak smbung study lg. kami tutup lampu, packing barang2 laptop semua dalam gelap tu mcm pencuri. tp bila dah siap packing, kami xdpt nak keluar lah pula..semua pintu keluar kena block dengan monyet..rasa dah macam tawanan perang dah..kami tunggu juga la dlm beberapa minit, lepas tu blah pecut masuk bilik member..tunggu masa lengang sikit baru nak balik blok masing2..tapi monyet betul2 mengamuk malam tu, kami xdapat balik bilik, jadilah anak angkat kat bilik kawan kejap..esok pagi baru balik bilik..mujur esoknya cuti..maunya x..sah aku burn sedap je kelas pg tu..

moral of the story...: aku pun xtau..masing2 lah pikir ikut sedap rasa hati masing2 k..hehehe

 k see you...nak sambung wat assignment..=)

tapi mata dah macam nak tertutup..warghhh!!!

2 sharing is caring,caring is loving:

AJ said...

heheh
sabar la najwa..assignment tu mcm na bz pun ttp jg akn siap.hehehe

Najwa_Nie said...

siap tu mmg siap J, yg masalahnya tu mgejar dateline..hehehe