friendship never end..

pembuka bicara

Sunday, December 11, 2011

| i need a sleep too, so please..|

salam..

awal bagun hari ni..="(

tapi, rasa nak tidur lagi..
agak-agak boleh x kalau nak burn kelas kul 8 nanti..?

today, i feels very tired..why?

just because of editing those assignment la..

honestly, i hate group assignment very much..
even though its good for us [ yala, ramai org kerja boleh jd sikit kan].. but then..
kalau group member macam haram je buat kerja, malas aku nak bergantung harap..
kita je wat kerja bagai nak mamposs..tapi dia boleh jer wat 'xde-ape'..

kureng tak kureng manusia jenis macam tu..xde kesedaran sivik langsung-langsung kot..

bila org suruh hantar esok lusa, esok-lusa tu juga la baru nak gerak jari nak buat semua benda..
mana nak siap..dah tu hantar kul 3/4 pagi..
hello!!, make it clear k, i need my sleep too..
suka hati hantar kul berapa, igt aku xpandai nak tidur ke??
ni la benda paling aku malas dalam dunia ni bila jadi group leader..

dah tu, kalu wifi speed sedap je xpe la juga, ni..nak buka email pun la..haaaiii..
sempat tidur 2/3 jam lagi baru berjaya..
tu xkira lagi manusia yg xpandai sent email..wujud g kat muka bumi ni..penat nak layan..
aku bagi email lain, dia sent lain..sure xsampai..

CLEAR kot email aku bagi through SMS..pun xpaham-paham juga..
xtau la wehh..
xmampu nak nolong dah...

please la k guys..aku tolong hangpa, hangpa tolong la aku pula..
nak jadi group leader bukan senang..so, wat la perangai tu elok2..
kita pun dah besar panjang semua, xpayah lah nak dibebel lagi..
esok lusa dah nak g praktikum bagai, tapi perangai x ubah2 juga..
so tolong la k..

nak berjaya biar sama-sama..
xwujud la aci buat hal sendiri,
so please, later on, jgn buat lagi na..ceq pun tau penat..
ceq bukan robot guys, ceq manusia biasa macam hangpa juga..
so please k..

ends for now..need some sleep..

~ see ya..~

0 sharing is caring,caring is loving: