friendship never end..

pembuka bicara

Wednesday, December 14, 2011

| Majlis Makan Malam Kebudayaan 1 Malaysia |

Salam...

hehehe, sebenarnya benda ni dah lepas cuma xberkesempatan nak update on blog and upload those pics yg boleh dikongsikan bersama..=) [halal lah noh, lambat sikit pun..hehehe..]

actually, bukan jadi pengarah projek pun, just tolong2 member so, jadilah dia si Najwa ni AJK Makanan yg telah di'transfer'kan kepada AJK Aktiviti sebab ada group lain yg join venture. then group tu plak yg take-over my part jadi penjaga makanan..so saya jadilah penjaga manusia plak untuk pastikan flow majlis berjalan lancar selancar yg boleh..=)

overall, semua pun ok..kalau ada yg ter'spoilt' tu pun kira halal je la sebab mana ada majlis perfect sangat kan, paling kurang pun ada terkurang sana sini sikit..=)

malas nak cakap panjang..
scroll down please..=)


 here we go, the VVIP..
from left : Lalan [ the Pres. of BDM courses], Daus [ the Pengarah Projek ],
Cik Nurly [ the one who rasmi the majlis ], 
yg tengah serve air tu Miss Hawa [ the MPP yg sentiasa menyokong kami ],
and the last one Mr. Bahar [ the MPP juga yg rajin turun padang ]


this is one of the best malam tu..under theme of fashion show 
[ kononnya hehhe..]
fashion show gabungan tradisional + moden 
[walaupun guna news paper tu hehehe]
those models kami rembat dengan notis 3hari punya kontrak tu..
thanks a lot to those junior yg sanggup menjadi model 1malam kami..=)

+- : 3 jelitawan yg kat tengah tu pakai baju tradisional sabah and sarawak. the one at the left is sarawakian custom [ kalau xsilap], but the other two is for sure sabahan custom.


here we go the pereka fesyen and the pengurus model hehehe..
the pereka fesyen is the one at the left [forgot already his name]
 but the other one is my junior who become the pengurus model 
[sebab kami kenal dia lah, di jadi mangsa sekejap]


here we go the Sabahans wearing Kadazan Dusun traditional custom..=)


haa.. yg ni plak model news paper yg baru saja ditubuhkan malam tu hehehe..
kreatif sangat2 kot budak yg reka baju ni..semangat aku tengok malam tu, siap jatuh rahang lagi..
takjub sekejap..hehehe


persembahan yg comel malam tu..from those juniors..
siap guna lagu jepun lagi tu..semangat betul..
sah2 budak2 ni peminat filem jepun-korea ni..hehehe


hahaha, saja kepilkan juga gambar ni..this is the one and only pics saya malam tu..
tu pun xsempat nak tengok cam tu..sibuk tengok benda apa ntah..hehehehe..
di sebelah saya tu Margaret of Ibanese from Sarawak..


sebenarnya ada banyak lagi pics tapi xlarat nak meng'upload with these slow wifi..xmampu and xsanggup nak menunggu dah..hehehe..

malam tu ada banyak lagi persembahan yg dipersembahkan tapi xdapat lagi pics tu dari juru2 camera yg sangat xbertauliah pada malam tu..tunggu dulu lah...kalau dah ada nti kita tolong kongsikan juga..=)

orite, siap utk masa ni..daa..see u later ^^

thanks for ur time ^^

0 sharing is caring,caring is loving: