friendship never end..

pembuka bicara

Thursday, December 1, 2011

| muntah hijau |

salam alaik..

knp??

muka sentap je??

hehehe, xde kaitan pun dgn muntah hijau (apatah lagi muntah-muntahan) ~ jadi2 la merepek cik najwa...~

sengal je kan..tulah padahnya bila assignment dah datang menimpa berbilion2 banyaknya..sampai palehotaak pun dah xmampu nak terletak di tempat yang sepatutnya.. bak kata SAYA, melainkan fokus logik dah tidak berada di tempatnya..

lagi nak merapu..fuhh..

ekceli, sedang menyusun nafas (w/pun tengah duk menaip pape-ntah ni) untuk meneruskan perjuangan assignment yang masih memerlukan kehadiran jari-jemari pencetus minda dan tinta..~aisehh...~

penat dowh..

badan penat xkisah sangat lgi, otak penat yang susah tu..xmampu nak nanggung-nyer..

betul2 la assignment ni boleh buat aku heartless betul..c-yes..ciss btl..

sampai mandi berterbangan, makan aci skip aje..minum sempat x sempat je..

time2 ni lah baru manusia macam aku ni pandai nak menghargai masa..terokk bebenor..

but, lastly, siap juga barang 1 tu..tu pun kira baru one of those yg still lg bertimbun tu..

makaih, boleh mereng aku jalan sat g..

but then, Alhamdulillah..berkat kesabaran di dada, He gave me a lot of spirit..

jum ~ teruskan membuat assignment yg lain tu..~

chaw

aja2 hwaiting!!  P(^.^)/

0 sharing is caring,caring is loving: