friendship never end..

pembuka bicara

Wednesday, December 7, 2011

| pre-pendaftaran praktikum |

Assalamualaikum w.b.t..

wah..bila dah mula attend something like praktikum tu baru mula terasa diri dah tua..hehehe

fuhh..pergi taklimat pre-register semalam..dok cangok la kat sana beberapa jam dgr talk..
dah tengok prakticum cities dah..fuhh kampung halaman xde..so kena g kampung org lak la..hehehe
kena minta dua je so maybe i choose Kota Kinabalu And W/P Labuan je la nji..kira dekat la tu..

kena kat W/P Labuan, haaahh..mkn coklat lah aku hari2..dah murah..

tapi, yg paling memeningkan pale tu part nak cari company tu, haiyooo..
nak pilih yg cmne ntah..harap2 everything is ok la..xnak lah ada masalah bagai..wat sakit pale hotak aje...

pape pun, lagi 1sem dah nak habis blajar..xlama mana pun duk sini rupanya..
lagi sem depan je lagi, pastu blah g praktikum..dtg balik g hntr report n konvo je..

dah terasa rindu la plak kat U ni hehehe..[lum pape lagi dah sodehh..]

doakan kejayaan kami yer..=)

semoga semuanya dipermudahan oleh ALLAH..AMIN..

see you..\(^.^)/

0 sharing is caring,caring is loving: