friendship never end..

pembuka bicara

Friday, December 2, 2011

| same boat different cabin |

based on the title, FYI itu ayat pinjam daripada Hlovate punya novel...

sekali lagi....novel...once more...novel...

lagi-lagi novel kan..memang xde cite lain la kau Juju..[ do i care ? ]

nak dijadikan cerita apa yg sama apa yg berbeza tu..actually i refer to me and my roomate who just doing the same thing just in diff condition..[entah betul ke x ayt aku...blasah je]

sesape yg masuk bilik 15H 214 mesti geleng pale je..

tengok orang kat sebelah kiri (sebab saya duk belah kanan..hehehe) dia seyes je kot study gila punya paper finance..klu xtau fuhh, puji melangit la dia study kott..aku buat aci xnampak je dia study..dalam hati, struggle gilo roomate aku..segan aku..2 3 saat berlalu, tetiba terhambur gelak sakan org yg kiri tu, lipat pale kalih nak tengok, hape yg lawak sgt, kot note finance dia ada wat lawak ke? rupanya..cehh..depan sikit pd lect-note dia, lappy terpasang cantik je buka movie BOF korean yg hangat mangat tu..boleh ke mcm tu...

boleh je kalau nak..ilmu dia masuk cara lain kot..hehehe

jap lg dia tgk aku plak..yg sorang ni pun same je kot..buku dipengang sikit punya tebal... tengok teliti...fokus sikit...zoom in..cehh....novel kot.. pastu, duk baca lak depan lappy juga [mmg lappy tu buah hati pengarang jantung la tu]..lappy lak buka FB 24jam/7 hari seminggu..

wifi uni ~ for sure...

tapi to make clear, that novels bukan calang-calang punya k..bukan mushy lovey dovey tangkap cintan cintun punya..actually it based on skema muslim, so pengisian tu ttp ada, xde la kosong sekosong2nya..ada input di sana..=)

nak di buat hot issue, budak 2 ekoq ni katenye ada midterm yg x lepas lagi..dengar citer assignment pun sama tinggi dengan gunung jerai..and the very big thing is..lagi sebulan nak exam final sem..apa cer ni? berabuk je xbuat pape..

go!! go!!! go!!!

study..buat semak je kat sini..

me : yela2..babai..

:: live well or come hell :: i choose..8-\

p/s : note to roomate: knp la blog ni xleh nak tag ko..hehehe
my hunny bunny fatiha fa, FYI, dlm smggu ni jak aku da 2 novels Hlovate which is Versus + 5 Tahun 5 Bulan...jgn jeles yunk..=)


2 sharing is caring,caring is loving:

FS Fa said...

klau sa rajin nnt sa cr.. okeh sa jeles sudah..

Najwa_Nie said...

bah, bleh ja..hihihi..sgja mo kc jeles ko pun..