friendship never end..

pembuka bicara

Wednesday, January 25, 2012

part-time job..

salam..

serius, asal cuti jak mesti dapat job yg sama ---> which is 'babysitter'..
huarhuarhuar..well i'm really can be a good aunt actually..hehehe
since my anak2 buah bakal bertambah...now we have a pair of anak buah. and coming soon will be bertambah lagi seorang around march..huh caya lah...

so, seawal2 pagi ni menjalankan tugas babysitter la since my sister busy kat cafe..
in a same time, mengemas rumah..bcz we're counting for event on 12.02.2012..
ngarh!!! gua yg rasa macam ribut pulak..
banyaknya lagi benda yg xsettle..barang hantaran xbeli lagi...

my bro a.k.a driver terhormat pun busy memanjang..payah nak dapat cuti khas utk jd driver terhormat kami shopping..menyesal x ambil lesen keta awal2..ciss..

hopefully, semuanya berjalan lancar..=)

Sunday, January 22, 2012

~ 3 in a row ~

terbaekk jer ko sem ni kan...
suka hati suka badan aje nak beli novel..
tu yang xbelajar sangat tu...
haaaiiissshhhh....dush3..

Versus ~ 5 Tahun 5 Bulan ~ Rooftop Rant

akhirnya, apa yg saya cari jumpa juga..
beli dah pun..nanti nak topup yg lain pula..
next time baby..=)


Tuesday, January 10, 2012

dot.dot.dot

don't know why..
semester ni rasa macam susah sangat nak study..
seriously, i'm getting worst...i can feel it..

but, once i try to get rid of it..
i just can't..fuhh..what just happen to me actually..??

erm..i try my best..
tak mau nanti diungkit sampai ke sudah kegagalan sem ni..
semoga ALLAH sentiasa bersama saya...
membantu di kala hamba ALLAH ni 'tersesat' ke mana2..

~ AMIN ~


Thursday, January 5, 2012

words...

" The hardest battle is when you're against yourself "

" Tapi something yang kita suka tak semestinya baik untuk kita.
Dan something yang kita tak suka, mungkin sebenarnya baik untuk kita". 
" A versus through and through. By all the senses and meanings of the word".