friendship never end..

pembuka bicara

Thursday, February 23, 2012

thanks my dear...^^

Sebelum terlupa..
I should thank you first Fatiha Fa..
For your kindness support one of my 'hantaran' tunang last day..


All the cost pais by her..
I just arrange and adding some here and there..
Truthfully, its touch my heart..
 Baiknya seorang sahabat...hihi
Love you more and more ^^..
I'll will do the same when your times is coming..

Monday, February 13, 2012

My E-Day..=)

Selesai sudah majlis kecil..majlis yg lagi besar, coming soon..=)































ni baru 1 camera..camera2 yg lain belum jmpa lg..dah jmpa nti baru nak collect semua gmbar yg ada..

xsangka dah jd tunangan orang..tua dah aku rupanya..cehh..hahah

thank you ALLAH, kau permudahkan perjalanan majlis semalam..insyaALLAH big event akan menyusul..semoga ikatan ini sentiasa diberkati oleh ALLAH..AMIN~

Friday, February 3, 2012

shopping is kind of memenatkan actually..

sangat penat bila kena beli barang2 yg myebabkan kita yg xcerewet ni menjadi sgt cerewet dlm memilih brg..first time jd seorang yg sgt cerewet..dah tu kena tnya semua org pula lagi b4 beli satu2 barang tu, xbleh ikt pale hotak sndiri je..nasib badan la..bukan selalu kot..

baru nak bertunang, dah rasa penat nak mgurus..belum nak mngurus hal nikah kawin lagi..makk..xready nak memenatkan diri..=}

tapi ok la juga..dlm masa yg agak singkat la juga, semua barang dah settle..

bila tgk semua barang2 tu baru la terasa and mula berfikir.."ceh, nak bertunang dah rupanya aku ni.." macam xsangka la pula..=P

hopefully semuanya berjalan lancar..

esok nak outing lagi..hari tu outing dgn fmly sndiri, kali ni pergi dgn bakal tunang and bakal mak mentua..aiyoo..teeettt...ko pandai2 la najwa..xde sape nak tolong..=]

rasa nak sembunyi muka dalam baju..segan la pula..macam awl sgt nak bertunang pun..

[hello, u dah 23yr ok..sedaq2 la no]...

see ya..

Wednesday, February 1, 2012

its just a number...^^

Mata tak mengantuk..
terasa lama tak mencoret..
tangan terus ke sini..mencari..


hari ini, genap 23 Tahun..
ceh..terasa sangat tua kot..
baru sedar, dah xboleh main2 sangat dah ni..

tak lama lagi nak masuk alam pkerjaan la pulak..
xkan nak buat gaya ala dolu2 juga..

tak lama lagi dah nak bertunang..
gaya still macam anak2 mak gitu...

sudah2 la ko nak, bawa2 la ko berubah..
kalau dah kawin boleh jadi mama budak sudah ni..

counting the day ---> 12 Feb 2012

2012 sangat membawa makna kepada saya tahun ini..^^

note : org sambut birthday with birthday cake..me, i sambut birthday dengan shopping barang hantaran 4 the whole day..wallamakk,caya lah..tercabut tulang kaki aku besok pagi..tapi, mood still SMILE^^