friendship never end..

pembuka bicara

Wednesday, June 6, 2012

wahh...~

Assalamualaikum w.b.t...

tersangatlah lama xmenjejak kaki ke sini since my last post 'bout my engagement last day...
today, terasa rindu la pula nak berceloteh dan merepek merapu kat sini..=)

walaupun sekarang sedang dalam mood berperang dengan exam paper for the last semester.. should take sometimes for rest my eyes and mind..kang terlebih fokus, jadi sewel pula..=)

actually, so many things nak cerita but since saya pun takde masa sangat nak menjejak kesini so KIV everything..

now, its been 4 month already..dah 4 bulan lebih rupanya memegang status tunangan orang..alhamdulillah everything goes very well..faham saja lah, ramai org kata waktu tempoh bertunang ni lah kena jaga elok2 hubungan tu..at the first time, agak gerun juga la..bukan apa, takut benda kecik pun nak dijadikan isu 'berperang' dengan tunang...=) kang xpasal2 aje..nauzubillah, harap dijauhkan semua masalah remeh yg xberfaedah tu..

but the things is..saya rasa lebih bahagia dan tenang selepas bertunang..bukan sebab dah bebas sikit, no..tapi sebab cara kita handle hubungan tu dah berbeza sikit..menjadi lebih matang dan sebagainya..kalau setakat nak bergurau & gaduh kecik2 tu biasa lah..asam garam dalam hubungan tu..terlebih bahagia sampai xpernah bergaduh tu tipu sangat la..that kind of relation must be something wrong somewhere..am i right??

apapun, thank you ALLAH for all this best and great thing happens to me..thanks to all my family members for understand me very well..thanks to my fellow friends..and special thanks goes to you Mr. Fiance..for the everlasting love and support..and the most important things is for your understanding..not everyone can understand me well but you did. you know how to handle my anger which is that the most difficult things to do..

another 27 days to go..waiting and counting days untuk fly kembali ke tanah air after 3 years i've been here..[ehehe, gaya macam duk over sea je padahal kat utara malaysia je pun..just over-the-sea..]

will be missing everything in here especially my close friends, my 3 A's..Aina, Ain and Aisyah..i'll miss our big time together..hopefully, our friendship will be forever..luv u ols..=)

0 sharing is caring,caring is loving: